Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 2 d’abril del 2024

'With Love'.

Segons Deadline, Daniel Wu s’uneix al repartiment de With Love, la pròxima pel·lícula d’acció protagonitzada pel guanyador del Oscar Ke Huy Quan. El rodatge ja ha començat.

Amb una carrera que abasta més de 25 anys, Wu és un aclamat actor, director i productor estatunidenc de Hong Kong. Wu va ser productor executiu i va protagonitzar Into the Badlnds de AMC de 2015 a 2019. El passat 2023, Wu va protagonitzar American Born Chinese de Disney+. Com a cineasta, Wu ha dirigit The Heavenly Kings el 2006, guanyant el premi a Millor Director Revelació en els Premis de Cinema de Hong Kong.

Quan ha compartit unes fotografies en el seu Instagram, per a commemorar el primer dia de filmació.

El veterà coordinador d’especialistes i coordinador de baralles Jonathan Eusebio fa el seu debut com a director amb With Love. El guió està escrit per Josh Stoddard, Luke Passmore i Matthew Murray. Marca el primer paper protagonista de Quan des de Everithing Everywhere All at Once. La també guanyadora d’un Oscar, Ariana DeBose protagonitza al costat de Quan. Els detalls de la trama es desconeixen per ara.

Estarà produïda per Kelly McCormick i David Leitch amb 87North, l’equip de producció darrera de les conegudes pel·lícules d’acció com Atomic Blonde, Bullet Train i The Fall Guy. Guy Danella també produirà a través de 87North.

With Love s’estrenarà el 07 de febrer de 2025, per Universal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada