Estrena Destacada

'Imaginary Friends'.

'Imaginary Friends'.
Estrena 17/05/24

dimarts, 30 d’abril del 2024

'The Invisible Man 2'.


Elisabeth Moss ha ofert una actualització sobre L’Home Invisible 2.

Parlant amb Josh Horwitz en el podcast HappySad Confused, se li va preguntar a Moss si l’equip creatiu darrera de The Invisible Man de 2020 havien “pensat” una idea per a una seqüela.

“Aquí estic jo tractant d’elaborar una resposta”, va respondre Moss. “Ho som, diria jo, i per nosaltres em refereixo a Blumhouse i a la meva productora. Leigh [Whannell] està realitzant Wolf Man. Estem més a prop que mai de resoldre-ho. Em trobo molt bé per això. Estem molt decidits a continuar aquella història, sens dubte”.

Moss ha parlat abans sobre una possible L’Home Invisible 2. Ella va dir l’any 2020, a través de Bloody Disgusting: “Mira, si la gent ho vol, això és una gran part del que necessitem per a fer-ho. Així que fes corre la veu de que Tu ho vols i després t’ajudaré!

El juliol de 2020, The Hollywood Reporter va declarar que Whannell estava treballant en una seqüela de L’Home Invisible. No està clar d’immediat quanta participació tindrà Whannell en la pel·lícula, ja que actualment està filmant Wolf Man amb Christopher Abbott, Julia Garner, Sam Jaeger i Matilda Firth. Wolf Man està programat per arribar als cinemes dels Estats Units el 17 de gener de 2025.

“Després d’organitzar el seu propi suïcidi, un científic embogit utilitza el seu poder per a tornar-se invisible per a aguaitar i atemorir a la seva ex xicota”, diu la sinopsis de la pel·lícula de 2020. “Quan la policia es nega a creure la seva història, ella decideix prendre’s l’assumpte en les seves pròpies mans i defensar-se”.

Dirigida per Whannell, L’Home Invisible està protagonitzada per Aldis Hodge, Storm Reid, Oliver Jackson-Cohen, Harriet Dyer i Michael Dorman al costat de Moss. El guió, basat en la novel·la de H.G. Wells de 1897, també va ser escrit per Whannell.

L’Home Invisible actualment estan en el servei de streaming Freevee de Amazon Video.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada