Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 22 d’abril del 2024

'Deadpool & Wolverine'.

Com es va anunciar ahir, avui tenim un nou tràiler de Deadpool & Wolverine de Marvel Studios, que ofereix una nova mirada al que vindrà aquest estiu amb el Mercenari Bocamoll (Ryan Reynolds) que s’uneix a Arma X (Hugh Jackman) per a salvar el multivers abans de que sigui massa tard i sembla que les coses es posaran cada cop més salvatges a mesura que el duo recorri el Univers Cinematogràfic de Marvel.

Si bé és comprensible que els detalls de la trama s’hagin mantingut en secret, l’avanç revela que la història continuarà quan Deadpool trobi el seu univers amenaçat i busqui a Wolverine per a ajudar-lo a salvar als seus amics.

Tot i això, sembla que aquest no és exactament el mateix Wolverine que vam conèixer en les pel·lícules X-Men de Fox (és a dir, no el que va morir a Logan), però aparentment és una variant de Wolverine d’un Univers separat que no va poder salvar el seu món esborrat.

Després d’una baralla ràpida i sagnant, sembla que el bo de Wade Wilson aconsegueix convèncer a Logan de que surti del seu retir i l’ajudi en la seva recerca en la que s’enfrontaran a un nou i poderós enemic, interpretat per Emma Corrin, qui apareix en el tràiler i revela que té habilitats psíquiques, el que possiblement confirmi un rumor popular de que interpretaria a la molt perillosa Cassandra Nova.

També hi ha molt més a desglossar del avanç, inclosos diverses aparicions especials, així que segueix desplaçant-te per veure l’avanç, noves imatges i cartells.

A més de Reynolds i Jackman, el repartiment secundari està format per Leslie Uggams com a Blind Al, Morena Baccarin com a Vanessa, Rob Delaney com a Peter, Stefan Kapičić com a Colossus, Karan Soni com a Dopinder, Brianna Hildebrand com a Negasonic Teenage Warhead i Shioli Kutsuna com a Yukio. A més a més, la pel·lícula donarà la benvinguda als nouvinguts a Marvel com Emma Corrin, Matthew Macfadyen i Jennifer Garner com a Elektra.

Deadpool & Wolverine s’estrenarà als cinemes el 26 de juliol.

A continuació podeu veure’n el tràiler i els nous cartells...

          

          





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada