Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 5 d’abril del 2024

'The Bride'.

Un primer cop d’ull de Christian Bale i Jessie Buckley en la pel·lícula de Maggie Gyllenhaal, La Novia, han sorgit a través d’una font inusual.

Jamie Lee Curtis (qui és la madrina de Gyllenhaal) ha revelat les imatges de prova de càmera de Buckley i Bale com la monstruosa parella a Instagram.

Llavors, si bé ens dona una idea de com es veuran a la pel·lícula, en aquest moment tant sols és un treball en progrés.

“La pel·lícula veu a un Frankenstein solitari viatjar a Chicago de la dècada de 1930 per a cercar l’ajuda del Dr. Euphronius per a crear-se un company”, es pot llegir en la sinopsis. “Els dos revitalitzen a una jove assassinada i neix la Novia. Ella va més enllà del que qualsevol dels dos pretenia, encenent un romanç combustible, l’atenció de la policia i un moviment social salvatge i radical”.

Basada en la clàssica novel·la gòtica Frankenstein de Mary Shelley; o El Prometheus modern, La Novia! Està dirigida per Maggie Gyllenhaal, qui també produeix al costat de Talia Kleinhendler, Emma Tillinger Koskoff i Osnat Handelsman-Keren. Aquest marca el segon projecte com a directora de Gyllenhaal després de La Filla Perduda de 2021, que li va valer una nominació al Oscar a Millor Guió Adaptat. A més de Gyllenhaal, Guillermo Del Toro també dirigeix actualment un altre pel·lícula centrada en Frankenstein, que compte amb Oscar Isaac, Mia Goth, Christoph Waltz i Jacob Elordi.

The Bride s’estrenarà el proper 03 d’octubre de 2025.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada