Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 3 d’abril del 2024

'Dead Boy Detectives'.

Dead Boy Detectives s’estrenarà el 25 d’abril i Netflix ara ha publicat un avanç complet que destaca moltes imatges noves.

Originalment es va ordenar un episodi pilot per a la sèrie a Max, l’abril de 2022, però vam descobrir que provablement es traslladaria a Netflix degut a la percepció de que no s’ajustava a la nova direcció per el contingut de Max-DC liderat per James Gunn i Peter Safran”.

Creat per Neil Gaiman, els Dead Boy Detectives es van presentar per primer cop en les pàgines de The Sandman abans d’aparèixer en llibres com The Books of Magic, Children’s Crusade, Doom Patrol, entre d’altres.

En els còmics, Charles Rowland i Edwin Paine eren un parell d’escolars assassinats que decideixen no entrar al més enllà per a romandre a la terra i investigar crims relacionats amb el sobrenatural.

Gaiman va confirmar prèviament que com a mínim un membre de la família de Dream, The Endless, apareixeria a la sèrie, però no va especificar quin.

Els fans van assumir que seria la mort i efectivament, la no tan Grim Reaper de Kirby Howell-Baptiste apareix breument en el nou avanç.

A continuació podeu veure el tràiler i cartell...

          


El lema oficial de la sèrie diu: “Tens un fantasma molest perseguint-te? Un dimoni t’ha robat els teus records fonamentals? Potser vulguis trucar als detectius Dead Boy. Coneix a Edwin Payne (George Rexstrew) i Charles Rowland (Jayden Revri), “el cervell” i “la força” darrera de l’agència Dead Boy Detectives. Adolescents nascuts amb dècades de diferència que es troben sols en la mort, Edwin i Charles són millors amics i fantasmes...que resolen misteris. Faran qualsevol cosa per a mantenir-se units, inclús escapar de les bruixes dolentes, l’infern i la pròpia mort. Amb l’ajuda d’una clarivident anomenada Crystal (Kassius Nelson) i la seva amiga Niko (Yuyu Kitamura), poden resoldre alguns dels casos paranormals més desconcertants del regne dels mortals.

La sèrie també està protagonitzada per Jennifer Lyon, Briana Cuoco, Lukas Gage, David Iacono i Ruth Connell.

Rowland i Paine en realitat van aparèixer en la tercera temporada de Doom Patrol, però van ser interpretats per diferents actors (Sebastian Croft i Ty Tennant).

Dead Boy Detectives és part del univers de The Sandman i està basat en l’estimada sèrie de còmics de Neil Gaiman.

Steve Yockey (The Flight Attendant, Supernatural) i Beth Schwartz (Sweet Tooth, Arrow) en són els co-showrunners i està produïda per Carver, Yockey, Greg Berlanti, Sarah Schechter i David Madden. És una producció de Berlanti Productions i Warner Bros. Television.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada