Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 26 d’abril del 2024

'Real Steel Series'.


A principis de 2021, vam saber que el director de Deadpool & Wolverine, Shawn Levy, finalment estava prenent mesures per a tornar al món de Real Steel per a una nova sèrie a Disney+. La pel·lícula de 2011, protagonitzada per Hugh Jackman, Evangelin Lilly i Anthony Mackie, segueix a un pare i el seu fill que es reconcilien mentre entrenen a un robot de dipòsit de ferralla per a convertir-se en campió de boxa.

La pel·lícula va recaptar $299.268.508 quan es va estrenar i el fet de que el seu pressupost era de $110M, no hi havia cap raó pel que una seqüela no pogués convertir-se en realitat. Tot i això, la seva condició de clàssic estimat i el gran interès després del seu debut a Netflix, sembla prou per a convèncer a Disney de que val la pena tornar-lo a veure’l.

Des de Collider (a través de SFFGazette.com) es va reunir fa dues setmanes amb Levy a la CinemaCon i va aconseguir que el cineasta confirmés que la sèrie de televisió de Real Steel té un equip de redacció.

“Per déu, haig de mentir? Si és la resposta”, va fer broma. “I la pel·lícula roman...He estat amb Anthony Mackie darrera l’escenari avui. He estat molt amb Hugh [Jackman] en els últims anys. Segueix estan a prop dels nostres cors. Mai diré mai sobre això”.

Sembla a ser que encara són els primers dies per al projecte, tot i que Levy continua suggerint que existeix la possibilitat de que Real Steel també pugui tornar a la gran pantalla.  

“Bé, crec que podria funcionar com qualsevol de les dues coses perquè la veritat és que si, era una pel·líucla de lluita de robots, però en realitat es tractava d’aquests personatges”, va explicar. “No seguiria essent la pel·lícula de la que més em parlen tots, si aquests personatges en el cor d’aquesta història no ressonessin”.

“Llavors, està per determinar. No ho sé. Vull comentar que la seva tecnologia sembla estar retrocedint al llarg dels anys, així que ho inclouré, però és esperar i veure”.

Des de que va dirigir Real Steel, Levy ha treballat a la sèrie Stranger Things i la pel·lícula Free Guy. Els fans mai han deixat d’expressar el seu desig d’una continuació i el cineasta va revelar anteriorment que va ser aquest nou interès a Netflix el que el va impulsar a parlar amb Jackman sobre alguna mena de seqüela. Això és possible que hagi evolucionat fins a convertir-se en aquesta sèrie de televisió.

De qualsevol forma, els fans estan entusiasmats i si bé aquest pot estar molt lluny de rebre llum verda oficial, som optimistes que la sèrie de televisió podria ser el principi de coses emocionants per arribar per a Real Steel.

Hi ha molt potencial amb la propietat i independentment de si és una continuació o una nova història ambientada en aquest món, Disney ara té la oportunitat d’estrenar una nova i emocionant llista de pel·lícules i sèries de televisió ambientades en el món d’aquest Rock ‘EM franquícia inspirada en Sock ‘EM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada