Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 5 d’abril del 2024

'Mufasa: The Lion King'.


S’ha revelat la primera imatge de Mufasa: El Rei Lleó.

Revelada durant la reunió anual d’accionistes de Disney, la primera imatge de Mufasa: El Rei Lleó avança la pròxima preqüela de Barry Jenkins. De la mateixa manera que El Rei Lleó de 2019, la pel·lícula utilitza imatges fotorealistes generades per ordinador que pretenen semblar-se a una pel·lícula d’acció real.

A continuació podeu donar un cop d’ull a la imatge de Mufasa: El Rei Lleó, a través d’una publicació a X de Culture Crave...

Mufasa: El Rei Lleó es va anunciar oficialment en la D23 Expo de 2022. Jenkins, conegut per Moonlight de 2016 i If Beale Street Could Talk de 2018, dirigeix la pel·lícula, mentre que el guió ha estat escrit per Jeff Nathanson.

“La pel·lícula seguirà el ascens d’un dels reis més grans de les Terres del Regne, torna a la sabana on Rafiki li explica a Kiara, la filla de Simba i Nala, la història del seu avi, amb alguns comentaris de Timón i Pumba”, diu la sinopsis de la pel·lícula.

Mufasa: El Rei Lleó té el següent repartiment de veus: Aaron Pierre com a Mufasa, Kelvin Harrison Jr. com a Scar, Penny Johnson Jerald com a Sarafina, Seth Rogen com a Pumba, Billy Eichner com a Timon i Jon Kani com a Rafiki.

“Realment coneixia aquest personatge, l’estimava, però després, mentre llegia aquest meravellós guió, vaig començar a pensar realment en Mufasa i en perquè és genial i en com les persones es tornen genials”, va dir Jenkins el 2022, a través de GamesRadar. “És una bogeria. No sóc un rei, no sóc un rei, però quan faig les meves pel·lícules...estava a l’escenari dels Oscar amb Moonlight i cinc dels meus millors amics de la universitat també estava allà i el que aprendràs en aquesta història és que Mufasa és genial per la família i els amics que té amb ell”.

Mufasa: El Rei Lleó s’estrenarà als cinemes dels Estats Units el 20 de desembre d’enguany de la mà de Walt Disney Studios Motion Pictures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada