Estrena Destacada

'Imaginary Friends'.

'Imaginary Friends'.
Estrena 17/05/24

dissabte, 27 d’abril del 2024

'New Evil Dead Movie'.


S’està preparant un altre pel·lícula de Evil Dead i des de Deadline ens informen de que Francis Galluppi (The Last Stop in Yuma Country) ha estat escollit per a escriure i dirigir el projecte.

Es diu que la pel·lícula és una història original que Galluppi va desenvolupar ell mateix i li va presentar a Sam Raimi i al equip darrera de The Evil Dead. Actualment no es sap res de la trama o el càsting de la pel·lícula, ni tampoc es sap qui més participarà en la producció del projecte.

Aquesta nova pel·lícula de Evil Dead serà diferent de la pel·lícula derivada planificada que es va informar a principis d’any que estava en procés. Aquest projecte estarà dirigit i coescrit per Sébastian Vaniček i estarà produït per Ghost House Pictures de Raimi i Robert Tapert.

En declaracions a Deadline sobre les notícies, Raimi va dir que Galluppi és un cineasta que coneix la tensió i el control, i va elogiar la seva capacitat per a explicar una història. Els crèdits de Galluppi com a director inclouen The Last Stop in Yuma Country de 2023, així com el curtmetratge de 2020 The Gemini Project.

“Francis Galluppi és un narrador que sap quan fer-nos esperar en una tensió latent i quan colpejar-nos amb violència explosiva”, va dir Raimi. “És un director que mostra un control poc comú en la seva òpera prima”.

La pel·lícula més recent de Evil Dead ha estat Evil Dead Rise de 2023.  Va estar protagonitzada per Alyssa Sutherland (Vikings) i Lily Sullivan (Picnic at Hanging Rock), al costat de Gabrielle Echols (Reminiscence), Morgan Davies (The Girlfriend Experience) i Nell Fisher (Northspur). La pel·lícula va ser escrita i dirigida per Lee Cronin (The Hole in The Ground), qui va ser seleccionat acuradament pels creadors de la franquícia, Sam Raimi, Bruce Campbell i Robert Tapert. Esl productors executius són Raimi, Campbell, Tapert, Romel Adam, John Keville i Macdara Kelleher.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada