Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 24 d’abril del 2024

'With Love'.

Marshawn Lynch, Mustafa Shakir, entre d’altres s’han unit al repartiment de With Love.

Segons Deadline, With Love ha afegit oficialment a Lynch (Bottoms), Shakir (Luke Cage, Cowboy Bebop), Cam Gigandet (Twilight, Violent Night), André Eriksen (Vikings, Hotel Cæsar) i Lio Tipton (Warm Bodies, Two Night Stand) al repartiment de With Love.

Els cinc s’uneixen a Ke Huy Quan (Everything Everywhere All at Once, Loki Season 2), Araina DeBose (West Side Story, Argylle) i Daniel Wu (Warcraft, American Born Chinese) a la pel·lícula, amb Quan en el paper principal.

With Love marca el debut com a director de Jonathan Eusebio. Eusebio és un veterà coordinador d’especialistes i coordinador de baralles que ha treballat en projectes com ara The Expendables de 2010, The Avengers de 2012, John Wick de 2014, The Fate of the Furious de 2017, Black Panther de 2018, Matrix Resurrections de 2021, Obi-Wan Kenobi de 2022 i el més recent, The Fall Guy de 2024, entre d’altres títols. El guió està escrit per Josh Stoddard, Luke Passmore i Matthew Murray. Marca el primer paper protagonista de Quan des de Everithing Everywhere All at Once.

Els detalls de la trama es mantenen en secret. Quan va publicar el 01 d’abril d’enguany, que la pel·lícula havia començat producció.

With Love s’estrenarà als cinemes dels Estats Units el pròxim 07 de febrer de 2025 de la mà de Universal Pictures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada