Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 11 d’abril del 2024

'Speak No Evil'.

Blumhouse ha revelat el primer tràiler de Speak No Evil, la seva nova versió del thriller de terror intensament incòmode.

El comunicat de premsa de Blumhouse descriu la pel·lícula com “un intens thriller de suspens per a la nostre era moderna, protagonitzat per el guanyador d’un premi BAFTA James McAvoy (Split, Glass, Wanted) en una interpretació fascinant com el carismàtic ‘Mascle Dominant’ propietari d’una propietat de la qual desferma una hospitalitat il·limitada, emmascara una obscuritat indescriptible”.

Speak No Evil està protagonitzada per Mackenzie Davis (Terminator: Dark Fate, Halt and Catch Fire) i el guanyador del premi SAG Scoot McNairy (Argo, A Quiet Place Part II) com la parella estatunidenca Louise i Ben Dalton, els quals juntament amb els seus fills de 11 anys, la seva filla gran, Agnes (Alix West Lefler; The Good Nurse, Riverdale), acccepte la invitació de vacances de cap de setmana de Paddy (McAvoy), la seva esposa Ciara (Aisling Franciosi, Game of Thrones, The Fall) i el seu furtiu i mut fill Ant (el nouvingut Dan Hough).

          

          



Escrita per a la pantalla i dirigida per James Watkins, el guionista i director de Eden Lake i la guardonada història gòtica de fantasmes The Woman in Black.

Speak No Evil és una nova versió de l’excel·lent pel·lícula danesa de terror psicològic de 2022 Gaesterne (actualment a Shudder sota el nom de Speak No Evil). Dirigida per Christian Tafdrup, la pel·lícula va estar protagonitzada per Morten Burian, Sidsel Siem Koch, Fredja van Huêt i Karina Smulders.

L’original és molt eficaç per a ficar-se sota la teva pell, pel que la nova versió té molt de treball per endavant, però McAvoy és una elecció encertada per el seu paper en això.

Speak No Evil s’estrenarà als cinemes el 13 de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada