Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 18 d’abril del 2024

'Sydney Sweeney-Black Cat?'


De la mateixa manera que les seves companyes de repartiment, Sydney Sweeney estava inicialment molt emocionada de unir-se al Univers Cinematogràfic de Marvel amb Madam Web. Encara no sabem si Sony Pictures va enganyar al repartiment fent-los creure que s’unirien al UCM, però la pel·lícula va acabar essent una gran decepció de qualsevol manera.

Sweeney, tan mateix, va ser elogiada per la seva actuació i pel fet de que va pressionar per a incloure les poses còmiques de Spider-Woman en les seves escenes.

Ara, My Time To Shine Hello, afirma que l’estrella de Everyone But You i Immaculate ha estat en converses amb el president de Marvel Studios, Kevin Feige, sobre unir-se al UCM.

No se sap a qui interpretarà Sweeney, tot i que hi ha rumors den línia sobre el seu vestit de Black Cat per a Spider-Man 4.

Ja veurem. De totes maneres, seria prudent inscriure a l’actriu per a un paper en el UCM, semblant a com James Gunn va aprofitar l’oportunitat de reclutar a Isabela Merced com a Hawkgirl per a Superman.

El popular filtrador també insisteix en els rumors passats de que Thanos (Josh Brolin) també tronarà al UCM en un futur proper.

Aquesta és una decisió qüestionable pel fet de com va acabar la història del Tità Boig, però amb un Multivers de Variants, potser no hauria de sorprendre’ns.

Alex Perez de The Cosmic Circus també ha compartit algunes primícies críptiques sobre X, provocant plans per a que Hank Pym s’uneixi als illuminati i per a que Doctor Strange lideri una nova versió del grup.

També desacredita les informacions sobre Ben Affleck posant-se de nou el vestit de Daredevil a Deadpool & Wolverine, suggerint que hi haurà una raó basada en la història per a que Elektra (Jennifer Garner) aparegui sense el vell diable roig al seu costat.

Pérez va revelar més tard: “Hi ha una raó per la que estan fent el seu debut Els Quatre Fantàstics en un univers alternatiu on en els anys 60 sembla com si Els Supersònics cobressin vida. Necessiten establir què tant gran pot ser l’amenaça d’aquesta saga, que inclús pugui creuar a universos diferents. Així que si, són importants”.

Ha estat obvi des de fa un temps que Els Quatre Fantàstics tindrà lloc a un altre Terra.

Per a Marvel Studios, això els dona llibertat d’explicar amb l’equip una història basada en els anys 60 que no contradigui la història establerta de la Terra-616.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada