Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 13 d’abril del 2024

'The Running Man'.


Edgar Wright dirigirà una nova versió de The Running Man de Stephen King.

Segons Variety, Paramount Pictures està avançant amb una nova versió de The Running Man. Wright dirigirà la pel·lícula i ha ideat la història amb Michael Bacall, mentre que Bacall escriu el guió.

Glen Powell (Top Gun: Maverick) ha estat escollit per a protagonitzar el film, mentre que Simon Kinberg, Nira Park i Wright produiran. El càsting de Powell va ser anunciat per Paramount Pictures a la CinemaCon de dijous passat.

Escrita per King (publicada originalment sota el pseudònim de Richard Bachman), The Running Man va sortir a la llum l’any 1982. La novel·la es va convertir en un llargmetratge l’any 1987, dirigida per Paul Michael Glaser i protagonitzada per Arnold Schwarzenegger.

“A l’any 2019, els Estats Units és un estat totalitari on el programa de televisió preferit és The Running Man, una programa de jocs en el que els presoners han de córrer cap a la llibertat per a evitar una mort brutal”, diu la sinopsis de la pel·lícula de 1987. “Havent estat convertit en boc expiatori pel govern, Ben Richards (Arnold Schwarzenegger) empresonat té la oportunitat de tornar al exterior essent un concursant del programa mortal, tot i que el retorçat presentador, Damon Killian (Richard Dawson), no té la intenció de deixar-lo escapar.

Juntament amb Top Gun: Maverick, Powell és conegut per a protagonitzar Spy Kids 3-D: Game Over de 2003, The Expendables 3 de 2014, Everybody Wants Some!! De 2016, i més recentment, Everyone but You de 2023. Aviat el podrem veure a Hit Man de Richard Linklater, que s’estrenarà a Netflix el pròxim mes de juny i en la seqüela de Twisters de universal, que arribarà al juliol.

Wright ha parlat de refer The Running Man durant diversos anys. El director és conegut per Shaun of the Dead de 2004, Hot Fuzz de 2007, Scott Pilgrim vs. the World de 2010, The World’s End de 2013, Baby Driver de 2017 i més recentment, Last Night in Soho de 2021.

La nova pel·lícula de The Running Man encara no té data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada