Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 4 d’abril del 2024

'Supergirl: Woman of Tomorrow'.


Després de Superman (anteriorment coneguda com Superman: Legacy), la pròxima pel·lícula del DCU que podria arribar als cinemes és Supergirl: Woman of Tomorrow protagonitzada per Milly Alcock.

Des de Deadline, ens informen de que Craig Gillespie (Cruella, I, Tonya) està en converses per a dirigir la pel·lícula de superherois que es basarà en el còmic de 2022 del mateix nom del escriptor Tom King i l’artista Bilquis Evely.

Gillespie dirigirà a partir d’un guió escrit per Ana Nogueira. A més a més de Woman of Tomorrow, Nogueira també està escrivint el guió de la pel·lícula Teen Titans per al DCU.

Sembla que el DCU podria estar ancorada en la línia de llibres de Superman de DC Comics, ja que segons s’informa, Woman of Tomorrow començarà rodatge en el quart trimestre de 2024 (octubre-desembre).

Això du a preguntar-se quins altres aliats de Superman podrien aparèixer a la gran pantalla: Mon El? Connor Kent? Steel? Superboy Prime? Si Supergirl: Woman of Tomorrow es manté fidel al còmic original, definitivament veurem a Krypto.

La sinopsis oficial de la cursa de king i Evely diu:

Kara Zor-El ha viscut algunes aventures èpiques al llarg dels anys, però ara descobreix que la seva vida no té sentit ni propòsit. Aquí està ella, una jove que va veure destruir el seu planeta i va ser enviada a la Terra per a protegir a un cosí petit que va acabar no necessitant-la. Per a què va ser tot? On vulgui que vagi, la gent sols la veu a través de la lent de la fama de Superman.

Just quan Supergirl creu que ja n’ha tingut prou, tot canvia. Una noia alienígena la cerca per a una missió cruel. El seu món ha estat destruït i els dolents responsables encara estan allà fora. Vol venjança i si Supergirl no l’ajuda, ho farà ella mateixa, costi el que costi. Ara, un Kryptonià, un gos i un nen enfurismat i desconsolat es dirigeixen al espai en un viatge que els sacsejarà fins al moll del os.

Anteriorment, el copresident de DC Studios, James Gunn, va declarar que a Supergirl “veiem la diferència entre Superman, que va ser enviat a la Terra i criat per pares amorosos des de que era un nadó, versus Supergirl, que va ser criada sobre una roca, un xip fora de Krypton”.

“Després va veure com tots els que l’envoltaven morien i eren assassinats de formes terribles durant els seus primers 14 anys de la seva vida i després va venir a la Terra quan era una nena. És molt més dura; no és exactament la Supergirl a la que estem acostumats a veure”.

El febrer, el director executiu de Warner Bros. Discovery, David Zaslav, va revelar que el càsting de Supergirl: Woman of Tomorrow estava actualment en marxa, pel que aviat sorgirien notícies sobre el repartiment secundari de la pel·lícula.

Abans d’axiò, Gunn també va declarar que uns altres dos films a més de Superman aviat entrarien en producció. Ara sabem que Woman of Tomorrow és una d’elles però...què passa amb la segona?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada