Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 15 d’abril del 2024

'Shang-Chi and the Wreckage of Time'.


Shang-Chi i La Llegenda dels Deu Anells, va guanyar uns respectables $432.243.292 quan es va estrenar en el panorama post-pandèmic de 2021 i amb una puntuació a Rotten Tomatoes del 91%, segueix essent un dels títols de la Fase 4 millors valorats de Marvel Studios.

L’èpica pel·lícula d’arts marcials va posar a Simu Liu en el mapa. Desafortunadament, el personatge ha estat marginat des de llavors i han passat prop de tres anys des de l’últim cop que vam veure a Shang-Chi a la gran pantalla.

S’espera que Destin Daniel Cretton dirigeixi la seqüela, que hi ha el rumor de que porti per títol Shang-Chi and the Wreckage of Time, després d’allunyar-se de Avengers 5. Tant mateix, es creu que està ocupat treballant en la sèrie Wonder Man de Disney+ en el futur previsible, deixant als fans preguntant-se si una continuació de Shang-Chi algun dia es farà realitat.

Responent a un fan a Threads, que va compartir la creença de que Marvel Studios ha “abandonat” la base de fans de Shang-Chi, Liu va respondre dient: “Estic segur de que està succeint”.

Suposant que la planificació es revelar la connexió entre els Deu Anells i Kang (o potser el Multivers en general després del comiat de Jonathan Majors), llavors Shang-Chi 2 realment necessita ser estrenada abans de les pròximes pel·lícules de Els Venjadors.

Si és així, es podria preparar l’escenari per a que el més gran artista marcial viu sigui un actor important en la guerra del Multivers que s’acosta...

“Oh home, no ho sé per ser honestos”, va dir Liu el mes passat després de que li van preguntar quan és provable que Shang-Chi torni al UCM. “Vull dir, aquestes coses estan molt per sobre del meu nivell salarial. Sols vull seguir sent fan d’això. Ja saps, quan rebo una trucada que em diu: ‘Escolta, això és en el que estàs i aquí és on estàs’. “Apareixeràs. I aquí és quan tindràs que desmaiar-te”.

“Això és el que sol succeir en general. Però saps que Destin és un cineasta molt especial i estem molt contents de tenir-lo en la seqüela. Així que estarà treballant en això i estem molt emocionats de veure’l, el que se li ocorri. Crec que farà un treball brillant”.

“Hi ha moltes idees que vam tenir al principi i algunes d’aquestes idees es plantegen com a preguntes al final de la nostre pel·lícula. Hi ha coses que potencialment volem explorar en el futur”, va continuar l’estrella de Barbie. “Tot canvia tant, que és difícil dir quantes d’aquelles idees arribaran realment a la meta, però hi ha moltes allà”.

Shang-Chi 2 actualment no té data d’estrena confirmada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada