Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 3 de juliol del 2024

'RIP'.

Netflix va anunciar ahir que havia adquirit oficialment els drets de RIP, un thriller policial protagonitzat per Matt Damon i Ben Affleck i dirigit pel director de Smokin’ Aces, Joe Carnahan.

La pel·lícula, que es va informar que estava en procés el mes passat, havia estat cercant un comprador durant l’últim mes i Netflix es va abraonar per adquirir-la (via Deadline). A més a més de Affleck i Damon, no hi ha hagut encara cap altre incorporació al càsting.

A més a més de dirigir, Carnahan també escriurà el guió, però en aquest moment no hi ha detalls del argument tret de la breu descripció de que és un “thriller Criminal”. Carnahan va treballar anteriorment amb Afflck a Smokin’ Aces de 2006 i també ha dirigit els llargmetratges com The A-Team, The Grey, Boss Level i més recentment, Copshop de 2021.

Damon i Affleck òbviament no són aliens a treballar junts, ja que els dos amics han col·laborat molt durant els seus 30 anys de carrera a Hollywood. La seva col·laboració més recent va ser el drama Deportiu de 2023 Air, que explicava la història de Nike arribant a un acord amb Michael Jordan.

Damon protagonitzarà The Instigators de Apple TV+, una comèdia de suspens i robatoris en la que actuarà al costat de Casey Affleck, el germà petit de Ben. En quant a Ben, el seu pròxim projecte és The Accountant 2, una seqüela del thriller de 2016.

Tant Damon com Affleck van créixer junts a Cambridge, Massachusetts i es varen fer amics quan eren nens. En total, la parella ha aparegut junts en nou pel·lícules des de 1989, inclòs el clàssic Good Will Hunting, que la parella no sols va protagonitzar sinó que també van escriure, el que els va valer el seu primer Oscar junts al Millor Guió l’any 1998.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada