Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

diumenge, 21 de juliol del 2024

'Avengers 5/Avengers: Secret Wars/ X-Men reboot'.

Amb Deadpool and Wolverine a menys d’una setmana d’estrenar-se als cinemes, el president de Marvel Studios, Kevin Feige, està fent tot el possible per a promocionar el futur del UCM.

Estarà a la San Diego Comic Con de dissabte que ve, pel que segurament serà un panell imperdible en el saló H, per descomptat, i esperem grans notícies per a Avengers 5 i Avengers: Secret Wars. Tot i això, quan Inverse es va reunir amb Feige, li van preguntar sobre informes recents que suggereixen que els Germans Russo estan a la llista per a dirigir aquestes pel·lícules.

“No, no puc comentar res sobre això excepte dir que va ser un altre persona fa un parell de setmanes i espero a veure qui serà la pròxima setmana”, va fer broma. “Ja Veurem”.

En una conversa separada amb io9, Feige va ser pressionat per a obtenir notícies de Spider-Man 4. Els rumors sobre un possible director han estat circulant durant mesos, però les coses han estat tranquil·les en aquest front últimament. També és de destacar el fet de que Marvel Studios tant sols va promocionar una de les pel·lícules del escala murs que van coproduir amb Sony Pictures en el Hall H: Spider-Man: Homecoming de 2016.

“Amy [Pascal] i jo estem treballant en això”, va confirmar Feige. “Tenim escriptors que ens entregaran un esborrany aviat”.

Això és un pas en la direcció correcta, però suggereix que encara estem molt lluny de veure a Peter Parker de Tom Holland novament a la pantalla gran. Tot i així, si ve una estrena per al 2025 pot estar descartat, el 2026 és segurament una possibilitat molt real.

Finalment es va parlar del reinici de X-Men planificat per Marvel Studios. Feige va escollir les seves paraules amb compte, però va compartir algunes idees sobre l’equip planejat i com X-Men’97 inspirarà el to de la pel·lícula.

“Bé, és aquesta fase que utilitzem sovint a Marvel, que és ‘És una vergonya de riqueses’”, va dir. “I hi ha molts personatges genials de X-Men en la pel·lícula de Deadpool & Wolverine. Hi ha molts personatges genials de X-Men en totes les versions de Fox de les pel·lícules de X-Men. I hi ha molts personatges genials de X-Men que mai han aparegut a la gran pantalla”.

“Així que crec que, com sempre intentem fer, com ho vam fer en l’acord de Spider-Man, provablement veuràs una barreja de personatges que has vist abans i personatges que mai has vist abans”.

Feige va afegir: “Crec que l’èxit de X-Men’97 va ser realment emocionant per a nosaltres al veure a la gent tornar a visitar aquest món i retrobar-se amb ell. I m’atreveixo a dir que els elements de telenovel·la d’aquest món, que és una de els coses que més ens atrauen”. “Per a nosaltres és emocionant poder estrenar-nos finalment al UCM”.

Hi ha moltes pistes interessants sobre el futur aquí i amb una mica de sort, els plans de la saga del Multiverse de Marvel Studios (i el que ve desprès) s’aclariran dintre de poc menys d’una setmana davant de milers de fans en la San Diego Comic Con.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada