Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimecres, 3 de juliol del 2024

'A Vicious Circle'.

Universal Pictures ha adquirit els drets d’una adaptació de la novel·la gràfica de BOOM! Studios A Vicious Circle, amb Ryan Coogler adjunt al projecte com a productor.

Segons una informació de THR, Mattson Tomlin, qui va crear la novel·la gràfica original i també és showrunner de Terminator Zero, escriurà el guió de la sèrie, adaptant el seu propi treball.

Coogler produirà el projecte a través de la seva companyia Proximity Media, amb el president de desenvolupament de BOOM!, Stephen Christy, també com a productor. L’adaptació es descriu com “John Wick es troba amb Looper” i serà un “thriller d’acció a dos”.

A Vicious Circle segueix la història de Shawn Thacker, un assassí entrenat del futur que “cerca venjar-se del únic altre home amb la seva aflicció; cada vida que prenen els obliga a ambdós a viatjar involuntàriament entra eres passades i futures molt diferents”.

Actualment, no hi ha informació del càsting, ni director epr al projecte.

“Des del Tokio del Segle XXII fins a la Nova Orleans dels anys 50, passant per l’era Cretàcica i més enllà, els dos rivals mortals estan atrapats en una batalla de voluntats que s’estén per milions d’anys, tot per alterar el transcurs de la història”.

(Via The Hollywood Reporter)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada