Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 18 de juliol del 2024

'Avengers 5 & Avengers: Secret Wars'.


Notícia d’ahir d’última hora de Marvel Studios, quan des de The Hollywood Reporter s’ha assabentat de que Joe i Anthony Russo, també coneguts com els germans Russo, estan en converses inicials per a dirigir Avengers 5, encara sense nou títol i Avengers: Secret Wars.

Si bé és provable que encara s’estigui redactant un contracte, si el estudi  el els Russo arriben a un acord, això marcarà el final d’una llarga recerca de director en la que estaven a la llista Destin Daniel Cretton (Shang-Chi), Shawn Levy (Deadpool & Wolverine) i Sam Raimi (primera trilogia de Spider-Man, Doctor Strange in the Multiverse of Madness), tots en diverses etapes de la competència per possiblement el treball de direcció més candent de Hollywood.

Desprès d’una bona recepció de Shang-Chi, Destin Daniel Cretton va ser contractat originalment per a dirigir Avengers 5 (llavors titulat Avengers: The Kang Dynasty), però va abandonar el projecte un mes abans de la condemna per agressió de l’actor Jonathan Majors. Amb els rumors inicials en una direcció positiva per al seu pròxim debut en el UCM, el director de Deadpool & Wolverine, Shawn Levy, també se li va oferir recentment el treball, però sembla haver -ho descartat basat en l’últim desenvolupament.

Ara s’espera que Venjadors 5 rebi un nou títol i canviï el seu punt de vista a un dolent diferent. Segons s’informa, la filmació de la cinquena entrega començarà el març de 2025 i es prolongarà fins a finals de l’estiu de 2025. A més a més, tot i que no està confirmat, sembla que Venjadors: Guerra Secreta ara començarà a filmar-se immediatament desprès de que acabi la producció de la primera meitat.

Jeff Sneider també ha informat, durant el seu podcast de Hot Mic, que Christopher Markus i Stephen McFeely estan essent contactats per a escriure’n el guió d’ambdós films.

Els Russo tenen una llarga història amb Marvel Studios i van desenvolupar un paper vital en l’establiment del Univers Cinematogràfic de Marvel, ja que anteriorment van dirigir quatre pel·lícules de superherois més aclamades de tots els temps, Capità Amèrica: El Soldat d’Hivern, Capità Amèrica: Guerra Civil, Venjadors: Guerra Infinita i Venjadors: Final del Joc. Joe Russo també va dirigir el segon episodi de Agent Carter. Els seus quatre films han recaptat $6.721.322.058 a nivell mundial.

Des de 2019, els Russo han dirigit Cherry i The Gray Man, protagonitzats per Tom Holland i Chris Evans, respectivament, però cap de les dues pel·lícules va aconseguir les altures en crítica o comercials dels seus èxits de taquilla de Marvel Studios, pel que el retorn al UCM pot ajudar-los a recuperar el seu ritme. Tot i això, abans de que puguin començar amb aquests treballs massius, el següent en la seva agenda és The Electric State, protagonitzada per Chris Pratt, que s’estrenarà a finals d’aquest any.

Des de fa anys els Russo han expressat interès en dirigir una adaptació de la història clàssica de Secret Wars i sembla que estan a punt de complir el seu desig i fàcilment hauria de ser una aventura desafiant fins la data, especialment perquè la pel·lícula hi ha hagut rumors que tronaran moltes faccions  del Univers de Marvel més gran, inclòs el Spider-Man de Tobey Maguire i el Wolverine de Hugh Jackman, entre d’altres i es llencen a la batalla per acabar amb totes les batalles.

Amb la Comic Con de San Diego a la cantonada, provablement hauríem d’esperar alguna mena de confirmació formal en l’esdeveniment anual i una provable revelació del títol complet i la llista i potser inclús algunes confirmacions del repartiment.

Venjadors 5 arribarà als cinemes el 01 de maig de 2026, mentre que Venjadors: Guerra Secreta debutarà el 07 de maig de 2027.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada