Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 15 de juliol del 2024

'Booster Gold'.

Un nou rumor que circula en línia afirma que la sèrie planificada de DC Studios/Max Booster Gold ha trobat al seu protagonista i que l’heroi titular que salta en el temps serà interpretat per un actor que va fer el seu debut en el UCM fa quasi tres anys.

Segons Nexus Point News, Kumail Nanjiani, qui va interpretar a Kingo a Eternals de Marvel Studios, hauria estat escollit com a Michael John Carter en la pròxima sèrie del DCU.

Si la informació és correcta, esperem que James Gunn ho confirmi aviat.

Nexus Point News va informar anteriorment que Gunn i Peter Safran havien escollit a Danny McBride, John Carcieri i JEff Fradley, l’equip creatiu darrera de la sèrie original de HBO Max, The Righteous Gemstones, per a treballar a la sèrie.

Això pot donar quelcom de credibilitat a un rumor anterior de que la col·laboradora freqüent del equip, Jody Hill (The Righteaous Gemstones, Eastbound and Down, Vice Principals) va ser contractada com a directora/showrunner).

Gunn recentment va negar una informació de que la producció començaria aquest mes, però va revelar que “la majoria” de les sèries basades en el DCU actualment en procés han establert els seus equips creatius.

L’any 2022, Gunn va pregunta als seus seguidors a les xarxes socials quin personatge que encara no ha aparegut en el DCU els agradaria veure a la pantalla i Booster va guanyar per cert marge.

“Curiosament, Booster va ser el personatge més sol·licitat quan li vaig preguntar a la gent de Mastodon quin personatge els agradaria més veure a la pantalla”, va piular Gunn. “No creo histories per votació del públic, però de totes maneres em resulta fascinant”.

S’estava desenvolupant una pel·lícula de Booster Gold per part del director Greg Berlanti i l’escriptor Zack Stenz abans de desaparèixer del radar l’any 2019.

Booster Gold i Skeets van aparèixer en l’episodi “Booster” de Smallville, interpretat per Eric Martsolf i amb la veu de Ross Douglas respectivament. L’alumne de Scrubs, Donald Faison, també va interpretar un altre versió del personatge en el final de la sèrie Legends of Tomorrow.

Booster Gold és un dels herois de culte més populars del còmic”, va dir Gunn sobre el personatge quan es va anunciar la llista de “Déus i Monstres” del DCU. “És un tipus fascinant. És un perdedor del futur que utilitza tecnologia del futur per a tronar al present i convertir-se en un superheroi per a que la gent l’estimi. És bàsicament la història d’un superheroi del síndrome del impostor en una sèrie de HBO Max”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada