Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 9 de juliol del 2024

'Never Let Go'.

Lionsgate ha compartit un nou cartell de Never Let Go, el seu pròxim thriller de terror protagonitzat per la guanyadora d’un Oscar Halle Berry, com una mare que intenta protegir als seus fills d’un esperit maligne.

La pel·lícula arribarà als cinemes el pròxim 27 de setembre de 2024. S’estrenarà el mateix més que altres pel·lícules d’alt perfil com ara Beetlejuice Beetlejuice, Speak No Evil, Megalopolis, The Killer’s Game, Transformers One i The Wild Robot.

A continuació podeu veure’n el cartell i el tràiler que es va publicar el passat mes de Maig...

          

          


“En aquest nou thriller psicològic, mentre un mal s’apropia del món més enllà de la seva porta d’entrada, l’única protecció per a una mare i els seus fills bessons, és la seva casa i el vincle protector de la seva família”, és pot llegir en la sinopsis. “Al necessitar estar connectats en tot moment, inclús lligats amb cordes, s’aferren uns als altres, instant-se mútuament a no deixar-se anar mai. Però quan un dels nois es pregunta si el mal és real, els llaços que els uneixen es trenquen, el que desencadena una aterridora lluita per la supervivència”.

Never Let Go està dirigida per Alexandre Aja (Crawl) a partir d’un guió coescrit per KC Coughlin i Ryan Grassby. La pel·lícula també està protagonitzada per Percy Daggs IV, Anthony B. Jenkins, Matthew Kevin Anderson, Christin Park i Stephanie Lavigne. A més a més de liderar el repartiment, Berry també n’és productora executiva al costat de Holly Jeter, Daniel Clarke, Emily Morris, Christopher Woodrow i Connor DiGregorio. Està produïda per Aja, Shawn Levy, Dan Cohen i Dan Levine.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada