Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 18 de juliol del 2024

'The Crow'.

Provablement sigui just dir que la reinvenció de Lionsgate (estan tractant de evitar l’etiqueta de reinici) de The Crow no és exactament molt esperada, però hi ha una certa quantitat de curiositat (mòrbida) al voltant de la pel·lícula desprès del debut del que molts consideren que és un primer avanç deficient i una aparença redissenyada del personatge principal.

El estudi podria aconseguir atraure a més fans amb un segon tràiler millor, que, segons s’informa, ha estat classificat i hauria d’estrenar-se aviat. Per ara, tenim un nou cartell amb els amants condemnats Eric Draven (Bill Skarsgård) i Shelly Webster (FKA Twigs), juntament amb el lema: “L’amor veritable mai mor”.

Això sembla ser una picada d’ullet a la veu en off final de Sarah de la pel·lícula original:

“Si ens roben a les persones que estimem, la manera de fer que segueixin vius és mai deixar d’estimar-les. Els edificis cremen, la gent mor, però el veritable amor és per sempre”.

A continuació podeu veure’n el cartell...

Durant una entrevista recent, el director Rupert Sanders va destacar que la seva pel·lícula està lluny de ser simplement un altre “remake de Hollywood”, tot i el pressupost de $50M i el suport d’un estudi important.

“No hi ha res a veure amb Hollywood en aquesta pel·lícula”, va dir el cineasta a Empire. “És una pel·lícula independent molt rudimentària”.

Sanders va continuar assenyalant que evitant les habituals decoracions dels èxits de taquilla, és com varen poder “romandre prop del centre, l’obscuritat i la violència que hi ha en la novel·la gràfica. L’única raó per la que vam poder fer això, és perquè no és una pel·lícula d’estudi”.

La sinopsis diu: “Les ànimes bessones Eric Draven (Bill Skarsgård) i Shelly (FKA Twigs) són brutalment assassinades quan els dimonis del seu obscur passat els atrapen. Davant l’oportunitat de salvar al seu veritable amor sacrificant-se, Eric es proposa cerca venjança contra els seus assassins, travessant el mon dels vius i els morts per arreglar les coses equivocades”.

La pel·lícula també estarà protagonitzada per Danny Huston, Laura Birn, Sami Bouajila i Jordan Bolger en papers no revelats. Zach Baylin i Will Schneider han escrit el guió.

La nova versió de The Crow arribarà als cinemes el 23 d’agost.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada