Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

diumenge, 21 de juliol del 2024

'Spider-Noir'.


Mentre que Spider-Man Noir de Prime Video (ara titulat oficialment Spider-Noir) continua completant el seu repartiment, l’última actriu en unir-se a la sèrie d’acció en viu és l’estrella de Wu Assassins, Li Jun Li.

Des de Deadline ens informen de que Li interpretarà a “una cantant en el principal club nocturn de Nova York”, però una sinopsis recent de la trama va revelar que l’escala murs de l’època de la Depressió de Nicolas Cage s’enfrontaria a una versió de “dona fatal” de Yuriko Watanabe i Daniel Richtman creu de fet, que aquesta és la persona que han escollit.

El Insider també informa de que Tom Burke i Abraham Popoola estan en converses per a parts desconegudes.

Li s’uneix a Lamorne Morris prèviament anunciat com Robbie Robertson i a Brendan Gleeson en un paper no revelat (existeix la possibilitat que interpreti a Silvermane). També s’espera que aparegui Sandman, però no es sap a qui han escollit per al paper.

Li també ha aparegut en pel·lícules com Sex/Life, Babylon, Billy and Billie i la breu sèrie de televisió Exorcist.

El resum diu el següent:

“Seguim a Ben Reilly, un investigador privat, mentre s’endinsa en un cau de corrupció a la ciutat de Nova York de 1933, mentre estableix el seu passat com a superheroi. Reilly investiga la mort de Edward Addison, el que el du a descobrir que l’alcalde està maquinant quelcom nefast que involucra al Cap criminal Silvermane i la dona fatal Yuri Watanabe”.

Oren Uziel actuarà com a escriptor i productor executiu de la sèrie, amb els productors de Into the Spider-Verse, Phil Lord i Christopher Miller i l’ex cap de Sony, Amy Pascal tambe´a bord com a productors executius.

Uziel és conegut per escriure la pel·lícula d’acció romàntica The Lost City, juntament amb pel·lícules com 22 Jump Street, Mortal Kombat i The Cloverfield Paradox. També té crèdits com a escriptor a John Wick: Capítol 4 i la pròxima adaptació del videojoc Borderlands.

Creat per Stan Lee, John Romita Sr. i Mickey Demeo, Robbie Robertson va fer el seu debut a Marvel Comics a Amazing Spider-Man #51 de 1967. Robertson, que sol ser un personatge secundari en les històries de Spider-Man, és editor del Daily Bugle i amic proper de J. Jonah Jameson. Anteriorment va ser interpretat per Bill Nunn en les pel·lícules de Spider-Man de Sam Raimi.

Oren Uziel i Steve Lightfoot són co-showrunners de Spider-Noir. Harry Bradbeer dirigeix i produeix executivament els dos primers episodis de la sèrie de vuit episodis, mentre que Phil Lord, Christopher Miller i Amy Pascal també en són productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada