Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

diumenge, 14 de juliol del 2024

'Avengers 5'.


Hi ha el rumor de Avengers 5 hauria perdut a Michael Waldron, el que deixaria al projecte sense un escriptor, director i actor per a interpretar al dolent.

Des de que es va anunciar per primer cop l’any 2022, la cinquena pel·lícula dels Venjadors, llavors titulada Avengers: The Kang Dynasty, ha perdut al director Destin Daniel-Cretton (Shang-Chi i la Llegenda dels Deu Anells), al escriptor original Jeff Loveness (Ant-Man i l’Abella: Quantumania) i l’actor Jonathan Majors, qui interpretaria al antagonista principal, Kang El Conqueridor.

Ara des de Next Point News, ens informen de que Waldron també hauria abandonat la pel·lícula.

No s’ha proporcionat cap raó, però Waldron havia estat treballant en la història per un temps, pel que és raonable suposar que ha completat el seu esborrany o va estar a prop de fer-ho. En qualsevol cas, es pot contractar a un altre escriptor per a revisar/retocar el guió existent.

A menys que, per descomptat, Marvel hagi decidit descartar per complet la història actual i començar des de zero.

Es parla de que el rodatge està programat per al març de 2025 i la pel·lícula arribaria als cinemes el 01 de maig de 2026. Això li dona al estudi una mica de temps per a posar-ho tot en ordre (els nous escriptors s’han apropat molt més a la producció que en el passat)- novament, depenent de quan significativament hagi alterat els plans la sortida de Waldron.

El mes de Maig, els mitjans van informar que el director de Deadpool & Wolverine, Shawn Levy, estava en converses per a dirigir la pel·lícula. Segons les informacions, el estudi li va oferir el treball a mitjans de març, però el va rebutjar perquè encara estava realitzant els tocs finals a D&W i també estava treballant en l’última temporada de Stranger Things.

To i que es parlava que les negociacions estaven en marxa, vai va semblar un tracte tancat i segons es va informar, altres cineastes estaven en la llista per a dirigir.

Tot i el comiat de Majors, encara s’espera que Kang aparegui, tot i que no podem veure el personatge jugui un paper tant important en la història. Els mitjans no anomenen res sobre un nou actor que assumeixi el paper de Kang, però si tenen en compte que la pel·lícula “podria incloure potencialment a diversos antagonistes”.

Des dea Deadline van anomenar recentment alguns detalls intrigants de la trama.

“Fonts properes al projecte diuen que més de 60 personatges del UCM podrien reprendre els seus respectius papers, incloent-los a tots, des de Mark Ruffalo, Chris Hemsworth i Benedict Cumberbatch fins a Tom Hiddleston, Simu Liu i Karen Gillan. A diferència de les primeres quatre pel·lícules en les que hi havia un grup central que consistia en Robert Downey Jr, Chris Evans, Scarlett Johanson, Hemsworth i Ruffalo, molts dels personatges d’aquesta pel·lícula tindran igualtat de condicions, el que la convertiria en una funció de conjunt en lloc d’un grapat de personatges liderant un equip”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada