Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dilluns, 1 de juliol del 2024

'Hellboy: The Crooked Man'.

Tot i el reinici de Hellboy de 2019 protagonitzat per l’actor de Stranger Things i Black Widow, David Harbour, que es va enfonsar a la taquilla, Millennium Media ha decidit intentar adaptar l’aclamada sèrie de còmics de Mike Mignola amb un altre adaptació d’acció real.

Entertainment Weekly ha estrenat el primer tràiler de Hellboy: The Crooked Man, que està dirigit pel director de Ghost Rider: Spirit of Vengeance i el codirector de Crank, Brian Taylor i l’actor Jack Kesy (12 Strong i Deadpool 2) com l’heroi demoníac.

La mini sèrie de 3 números de Crooked Man va ser una aventura d’època ambientada a l’any 1956, en la que Hellboy va intentar recuperar l’ànima d’un home anomenat Tom d’un poderós dimoni en la profund del cor de les muntanyes Apalatxes.

Tot i que la pel·lícula pot fer alguns canvis, aquest avanç suggereix que es mantindrà força fidel al material original.

The Crooked Man ha estat coescrit per Mignola i Christopher Golden, qui anteriorment va treballar amb el creador de Hellboy en altres còmics relacionats.

Estem segurs de que molts fans es sentiran decepcionats de que Guillermo Del Toro (Qui va dirigir les dues primeres pel·lícules) i Ron Perlman, no estiguin involucrats, però potser està última entrega d’acció en viu del Gegant Vermell encara aconsegueixi capturar l’esperit del personatge. I l’estimada sèrie de còmics?

Us deixem decidir!

A continuació podeu veure’n el tràiler i les dues primeres imatges...


“Atrapats als Apalatxes rurals de la dècada de 1950, Hellboy i un agent novell del BPRD descobreixen una petita comunitat perseguida per bruixes, liderada per l’Home Tort, un dimoni local amb una connexió inquietant amb el passat de Hellboy”.

Adeline Rudolph (Resident Evil) coprotagonitza com una agent novell de BPRD (l’oficina de Investigació i Defensa Paranormal) que s’uneix a Hellboy per a protegir als residents dels Apalatxes del esgarrifós Home Tort, que està recol·lectant ànimes per al diable.

La pel·lícula també presenta a Jefferson White (Yellowstone) com a Tom Ferrel, Leah McNamara com a Effie Kolb, Jospeh Marcell com el Reverent Watts, Hannah Margetson com Croa Fisher i Martin Bassindale com l’Home Tort.

No s’ha anunciat una data d’estrena oficial, però s’espera que la pel·lícula s’estreni a finals d’aquest any, possiblement en Digital o Streaming.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada