Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 4 de juliol del 2024

'Highlander Remake'.

El director de John Wick, Chad Stahelski, finalment ha fixat la data d’inici de la producció de Highlander per a la pròxima nova versió de Lionsgate de la pel·lícula d’aventures fantàstiques de 1986.

Durant una entrevista recent, Stahelski va compartir una actualització important sobre el progrés actual del remake de Highlander, que estarà protagonitzat per Henry Cavill. L’especialista convertit en cineasta va confirmar que actualment planifiquen començar la producció del projecte a principis del pròxim any a Escòcia.

“Començarem a rodar el mes de gener a Esòcia, per això me’n vaig just desprès de marxar-me”, va dir Stahelski (a través de Collider). Vaig a Escòcia el dilluns per a realitzar la cerca final de localitzacions”.

A més a més, Stahelski també va avançar el què els cinèfils poden esperar de les seqüencies de lluita amb espases del remake de Highlander, ja que té la intenció de introduir un nou estil de lluita amb espases. Stahelski ha estat desenvolupant el projecte des de 2016.

“Les nostres preocupacions més grans per ara no tenen a veure amb el repartiment d’entrenament. Tenim aquesta màquina en funcionament i crec que tenim el repartiment adequat. Tenim a la gent adequada”, va continuar. “Tenim els entrenadors adequats. Hem desenterrat a algunes de les millors persones espadatxins que he conegut a la meva vida en els últims sis mesos i que ens estan ajudant. Es tracta més de com ajuntar-ho tot i convertir-ho en alguna cosa. No és la Princesa Promesa, no és el Crouching Tiger, no és Master & Commander, no és la Guineu. Quin és aquesta nova aparença d’acció o lluita amb espases que podria entusiasmar a la gent? Això em manté despert a la nit”.

El remake de Highlander estarà dirigit per Stahelski, qui té la supervisió creativa de les franquícies de Highlander i John Wick en tots els mitjans, inclòs el cinema i la televisió. A més a més de Cavill, la pel·lícula actualment no té altres membres del repartiment adjunts. En la pel·lícula original, la pel·lícula estava protagonitzada per Christopher Lambert com a Connor McLeod, un espadatxí immortal que ha de lluitar amb altres essers aparentment invencibles per a salvar a la humanitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada