Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 18 de juliol del 2024

'Tony Stark com a Doctor Doom?'.

Han estat circulant rumors de que Robert Downey Jr. podria tronar com una variant de Tony Stark/Iron Man al Univers Cinematogràfic de Marvel des de fa força temps i el propi actor ha admès que estaria interessat en reprendre el seu paper més famós si sorgeix la oportunitat.

“Està increïblement en el meu ADN, Provablement el personatge més semblant a mi que he interpretat, tot i que és molt més genial que jo”, va dir en una entrevista recent quan se li va preguntar sobre un possible retorn. “M’he tornat sorprenentment obert a la idea”.

Si Downey Jr. torna a vestir-se de Iron Man, el més provable és que sigui en una de les pròximes pel·lícules de Venjadors, però què passaria si aquesta nova versió del Venjador Blindat segueix un camí malvat?

En el seu últim butlletí, Jeff Sneider diu que ha escoltat que Downey Ir. Podria tornar en una futura pel·lícula de els Venjadors i que la seva variant de Stark finalment es transformés en Doctor Doom. Curiosament, Downey Jr. inicialment va fer una audició per interpretar al dolent icònic en la pel·lícula de Els Quatre Fantàstics  de 20th Century Fox abans d’aconseguir el paper de Tony Stark a Iron Man.

Si això succeeix, diríem que és quasi segur que serà una situació ‘única’, ja que un altre actor provablement serà escollit com Doom en el reinici de Els Quatre Fantàstics de Marvel Studios.

La mort de Tony Stark a Avengers: Endgame serà recordada com un dels moments més emotius i impactants del UCM, i molts fans noten que tronar al personatge en qualsevol capacitat seria un error.

El director de Marvel Studios, Kevin Feige, es va fer eco d’aquest sentiment quan se li va preguntar sobre els rumors del retorn de RDJ l’any passat.

“Mantindrem aquest moment i no tronar a tocar-lo. Tots vam treballar molt dur durant molts anys per arribar a això i mai voldríem desfer-ho màgicament de cap manera”.

El retorn de Downey Jr. com una variant de Stark que es converteix en Doom comptaria com ‘desfer’ aquell moment?

En altres notícies relacionades, Sneider també anomena que és provable que Jeremy Renner troni com a Clint Barton a Avengers 5, desprès del seu accident quasi fatal del any passat.

Renner va dir recentment que estava ‘llest’ per a tornar, però sembla que podria necessitar la història correcta per a que es comprometi per complet a reprendre l’arc i la fletxa de Hawkeye novament.

“Potser si passa prou temps, veritat? Crec que en certa manera ha passat en aquest punt, però també, quin és l’objectiu de la narrativa i la història?” li va comentar al podcast Happy Sad Confused. “Aquest són personatges estimats. Vam passar 23 pel·lícules junts essencialment com un col·lectiu. Quina és la raó? Quina és la història? Tens que fer més desprès d’això? Com resols això?”

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada