Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dimarts, 30 de juliol del 2024

Spellbound'.

Netflix ha publicat un nou cartell de Spellbound, la pròxima pel·lícula musical animada d’aventures amb les veus de Rachel Zegler, Nicole Kidman, entre d’altres.

El nou cartell de Spellbound no revela massa de la pel·lícula, però si presenta dos monstres grans que miren cap a les estrelles, mentre un personatge humà els acompanya. Spellbound està dirigida per Vicky Jenson a partir d’un guió de Lauren Hynek, Elisabeth Martin i Julia Miranda.

La pel·lícula prové de Skydance Animation i s’estrenarà a Netflix el 22 de novembre d’enguany.

A continuació podeu veure’n el cartell...

Spellbound és un musical animat que segueix la història d’una jove que ha de trencar un encanteri que ha dividit el seu regne en dos. Compte amb les veus de Rachel Zegler com la princesa Ellian, Nicole Kidman com la reina de Lumbria, Javier Bardem com el rei Solon, John Lithgow com el ministre assessor real Bolinar, Jenifer Lewis com la ministra assesora real Nazara Prone, Nathan Lane i André De Shoelds com els Oracles del Sol i la Lluna i Jordan Fisher com el jove nòmada Callan.

La pel·lícula inclou musica del compositor guanyador del premi Oscar, Alan Menken, que el reunirà amb els seus col·laboradors de llarga durada i també guanyadors del Grammy, el lletrista Glenn Slater i l’ex president de Walt Disney Music Chris Montan. Els quals van treballar junts a La Sirenita i Enredados.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada