Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

dijous, 12 de setembre del 2024

'The Goonies Sequel'.


Els Goonies”, finalment tindran seqüela.

Segons una nova informació de The Sun, s’està preparant una pel·lícula que seguirà al clàssic de culte de 1985 sobre un grup de nenes aventurers.

El mitjà, va informar que s’espera que els membres del repartiment de la pel·lícula original, tornin per a la seqüela.

Sean Astin, Josh Brolin, Corey Feldman, Jeff Cohen, Kerri Green, Ke Huy Quan i Martha Plimpton van protagonitzar la pel·lícula.

Diversos membres del repartiment han mort, inclosos John Matuszak, Anne Ramsey, Mary Ellen Trainor, Keith Walker i Lupe Ontiveros.

Segons The Sun, la seqüela està programada per a filmar-se el pròxim any, amb una possible data d’estrena fixada per al 2026 o 2027.

“Se n’ha parlat molt sobre el reinici de Els Goonies, però finalment se li ha donat el vist i plau per a seguir endavant”, va dir una font a The Sun.

“L’equip està entusiasmat amb l’oportunitat de dur la màgia de la pel·lícula original a una nova audiència”, van afegir.

La font també va dir que, el fet que “el mercat d’aventures per a joves està en flames”, els productors volen que la seqüela tingui una trama que sigui ben rebuda tant pels fans de tota la vida com pels nous espectadors.

Els Goonies” va ser dirigida per Richard Donner, qui va morir el 2021 als 91 anys.

Steven Spielberg va idea la història de la clàssica pel·lícula familiar, que seguia a un grup de nens del veïnat que viuen a Astoria, Oregon, que s’embarquen en una perillosa aventura.

Chris Columbus, qui va escriure’n el guió de la pel·lícula, va recordar desprès de la mort de Donner, que el difunt director el va trucar per parlar d’una possible seqüela de “Els Goonies”.

“Em va trucar i em va dir: ‘Saps el que hauríem de fer? Pujarem al meu vaixell, fumarem marihuana durant tres dies i se’ns ocorrerà una idea per a ‘Els Goonies 2’, va dir Columbus, de 65 anys, a l’entrevista a Empire de 2021.

“Li vaig dir a Dick: ‘Bé, en primer lloc, no fumo marihuana. Però potser si hi vaig, ens prendrem un parell de copes junts i ens asseurem al vaixell’. Mai va succeir. I me’n penedeixo d’això. Perquè deixaria tot per a fer això ara mateix”.

La majoria del repartiment de ‘Els Goonies’ es va reunir virtualment l’any 2020, en la web sèrie de Josh Gad, durant la qual Spielberg, de 77 anys, va explicar perquè encara no hi ha hagut una seqüela.

“Cada dos anys, se’ns ocorre una idea, però desprès no es sosté”, va dir.

“El problema és el llistó que tots vosaltres vau posar sobre aquest gènere. No crec que haguem estat capaços de trobar una idea millor que Els Goonies, que tots vam fer als anys 80’s”, va afegir Spielberg.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada