Estrena Destacada

'Bagman'.

'Bagman'.
Estrena 27/09/24

divendres, 6 de setembre del 2024

'The Bad Guys: Haunted Heist'.

DreamWorks Animation ha publicat el tràiler de The Bad Guys: Haunted Heist, el pròxim especial de Halloween. Això arriba desprès de quasi un any des de que el primer especial de Bad Guys, A Very Bad Holiday, va fer el seu debut a Netflix.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          


El tràiler oficial destaca la pròxima aventura de robatori del equip criminal protagonista, en la que robaran el tresor d’un lladre llegendari mort. Tot i això, les coses no surten segons el planejat quan descobreixen que l’esmentat lladre llegendari encara està a prop protegint el seu apreciat botí. L’especial estarà disponible al servei de streaming el 03 d’octubre d’enguany, exclusivament a Netflix.

“En l’especial, els Bad Guys emprenen el robatori definitiu de Halloween i s’escapen amb el apreciat amulet robat del llegendari delinqüent difunt Reginald E. Scary”, es pot llegir en la sinopsis oficial. “Durant la seva missió a la mansió embruixada de Scary, Wolf té alguns trucs sota la màniga per espantar al seu equip. Però quan Wolf acaba essent embruixat, els Bad Guys han de tronar a visitar la mansió per a retornar el botí maleït”.

The Bad Guys: Haunted Heist està dirigida per Kevin Peaty, amb Bret Haaland i Katherine Nolfi com a productors executius. L’especial compte amb les veus de Michael Godere com a Wolf, Ezekiel Ajegbe com a Shark, Raul Ceballos com a Piranha, Chris Diamantopoulos com a Snake i Reginadld E. Scary i Mallory Low com a Taràntula.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada