Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 22 de març del 2021

'Ace Ventura 3'.


Han passat 26 anys des de l’últim cop que Jim Carrey va ser vist per últim cop a la gran pantalla com el detectiu Ace Ventura, el detectiu de mascotes que va ser gran part del seu èxit. És possible que pensis que és massa tard per a un tercer film, però si quelcom ens ha ensenyat Coming 2 America és que simplement no és veritat. El que explica d’alguna manera perquè la productora Morgan Creek té plans per a un nou film. Tota la informació des de la revista Empire Magazine.

Parlant amb representants de vendes de Park Circus, l’equip de Creek va revelar més sobre els seus plans, que inclouen a Jim Carrey. “Estem molt entusiasmats amb el desenvolupament de la nostra franquícia amb Exorcist i la franquícia Ace Ventura; es nota en els 3 milions de fans que conversen a la pàgina oficial de Facebook de Ace Ventura i que les audiències clamen per a un tercer film...Durant el COVID, les audiències han estat en m’encanta i estem encantats de que els personatges estimats tornin amb noves històries. Ace Ventura veurà un nou dia a Amazon com un gran film amb els escriptors de Sonic The Hedgehog”.

Amb el film de Sonic, vam veure a Carrey de nou en una forma veritablement maníaca com el malvat, el Dr. Robotnik, amb una seqüela ara en producció. I amb els escriptors del film Pat Casey i Josh Miller a bord, això podria apuntar a un retorn de l’estrella, tot i que això no ha estat confirmat en l’entrevista a Creek. I no oblidem que va aparèixer un tercer film, tot i que Ace Ventura: Pet Detective Jr. de 2009, és per oblidar i provablement per a un abona raó.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada