Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 22 de març del 2021

'The Black Phone'.

L’adaptació de Scott Derrickson de The Black Phone de Joe Hill continua prenent forma per a ser una reunió sinistra completa, ja que James Ransone (It: Chapter Two) ha signat per a protagonitzar el film produït per Blumhouse al costat de Ethan Hawke, segons The HollywoodReporter.

Basat en la novel·la de 2004 del mateix nom de Joe Hill, qui també en serà productor executiu del film, la línia argumental del material original diu el següent:

“Imogene és jove i bonica. Ella fa els petons com una estrella de cine i sap tot sobre cada film que s’ha fet. També està morta i esperant en el Rosebud Theater per Alec Sheldon una tarda de 1945. Arthur Roth és un nen solitari amb grans idees i un don per atraure abusos. No és fàcil fer amics quan et l’únic nen inflable de la ciutat. Francis està descontent. Francis va ser humà un cop, però això va ser llavors. Ara és una llagosta de dos metres i mig d’alçada i tots a Calliphora tremolaran quan l’escoltin cantar. John Finney està tancat en un soterrani que està tacat amb la sang de mitja dotzena d’altres nens assassinats. En el soterrani amb ell hi ha un telèfon antic, desconnectat des de fa molt de temps, però que sona per la nit amb les trucades dels morts”.

Hawke protagonitzarà el film com el segrestador dels nens, mentre que Mason Thames interpretarà al jove protagonista, Jeremy Davies (Justified) com el pare del nen i Madeleine McGraw serà la germana i el paper de Ransone que actualment es manté en secret, però que en sabem el nom, Max.

A més de dirigir el projecte, Derrickson està adaptant la història amb el seu col·laborador freqüent C. Robert Cargill, els quals es reuniran amb Blumhouse després del seu film preferit de terror de 2012 Sinister, protagonitzat per Ethan Hawke, els quals van escriure el guió junts i Derrickson va dirigir. L’èxit de taquilla del film va generar una seqüela que els dos van escriure de nou, però les labors de direcció van recaure en Ciaran Foy, tot i que el rendiment en la taquilla va ser inferior al film original i no va ser gaire ven rebuda ni per la crítica ni el públic.


Derrickson i Cargill produiran el projecte a través de la seva productora Crooked Highway Productions al costat de Jason Blum amb la seva companyia productora homònima, mentre que Universal i Blumhouse distribuiran el film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada