Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 12 de març del 2021

'She-Hulk i Moon Knight'.

En una entrevista recent amb The Companion, el president de Marvel Studios, Kevin Feige, va revelar una nova actualització de producció per a dues de les sèries del MCU més esperades de Disney+, She-Hulk i Moon Knight. Feige va confirmar que ambdues sèries estan programades per a començar a filmar-se aviat, amb She-Hulk entran en producció primer i seguidament l’inici de producció de Moon Knight començaria una setmana després.

“El 19 de Març, com sabeu, ‘The Falcon and the Winter Soldier’ farà el seu debut”, va dir Feige en el horari del programa del MCU per a Disney+. “El 11 de Juny serà la data debut de la sèrie ‘Loki’, per suposat, poc després d’això tindrem la primera sèrie animada, ‘What If...?’. Estem acabant ‘Ms. Marvel’, i també estem filmant actualment ‘Hawkeye’. En poques setmanes, començarem amb ‘She-Hulk’, i una setmana després d’això, començarem ‘Moon Knight’, a més d’altres produccions”.

També s’ha revelat el títol provisional de la sèrie del MCU protagonitzada per Tatiana Maslany. Segons Production Weekly, el projecte de She-Hulk utilitzarà dos títols, “Clover” i “Libra”, durant la seva pròxima filmació a Atlanta.

She-Hulk i Moon Knight van ser anunciades oficialment per Kevin Feige el 2019 juntament amb Ms. Marvel, que es troba actualment en producció. Això marca els debuts en live-action dels icònics superherois, que també s’espera que apareguin en futurs films de MCU.

La sèrie She-Hulk estarà desenvolupada i escrita per Jessica Gao, qui és l’escriptora guanyadora d’un Emmy darrera del aclamat episodi de la tercera temporada de ‘Rick and Morty’, “Pickle Rick”. Kat Cairo (Brooklyn Nine-Nine, Dead to Me) i Anu Valia també han signat per a dirigir i produir.

Protagonitzada per la guanyadora d’un Emmy i un Globus d’Or Tatiana Maslany, qui interpretarà el paper principal de Jennifer Walters, el projecte es descriu com una comèdia legal i comptarà amb 10 episodis de mitja hora de durada. Al costat de Maslany hi trobarem a Mark Ruffalo com a Bruce Banner/Hulk, Tim Roth com a Emil Blonsky/Abomination.

Moon Knight’, que està essent escrita i desenvolupada per Jeremy Slater (The Umbrella Academy), amb episodis que seran dirigits per Mohamed Diab i el duo Synchronic Justin Benson i Aaron Moorhead. Oscar Isaac, guanyador del Globus d’Or serà qui interpreti al personatge principal Marc Spector/Moon Knight, també hi trobarem a Ethan Hawk, que segons les informacions en serà el dolent de la sèrie.

Creat per Doug Moench i Don Perlin l’any 1975 per el “Werewolf by Night” #32, Moon Knight és l’alter ego de Marc Spector fill d’un rabí jueu-americà que va créixer fins a convertir-se en un boxejador de pesos pesats i després es va unir a la Marina dels EUA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada