Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 26 de març del 2021

'Captain Marvel 2 & Ant-Man 3'.

Després del canvi més recent en el calendari de films de Marvel Studios per aquest 2021, amb els endarreriments de Black Widow i Shang Chi, sembla a ser que aquest contratemps no ha afectat els plans actuals del estudi a mesura que continuen avançant els preparatius per a l’imminent inici de la producció de Captain Marvel 2 i Ant-Man & the Wasp: Quantumania. Segons la Film & Tevevision Industry Alliance, la seqüela protagonitzada per Brie Larson i la tercera entrega protagonitzada per Paul Rudd, estan programades per a començar les seves respectives produccions el pròxim 31 de Maig. S’espera que Ant-Man 3 es filmi a Londres i Atlanta fins el 24 de Setembre, mentre que Captain Marvel 2 es filmarà a Londres i Los Angeles.

Actualment hi ha tres films de Marvel Studios en producció. Aquests inclouen Spider-Man: No Way Home, Doctor Strange in the Multiverse of Madness i Thor: Love and Thunder. Tots estan filman en llocs diferents, Spider-Man 3 a Atlanta, Doctor Strange a Londres i Thor 4 a Austràlia.

En quan a Captain Marvel 2: El primer film seguia a Carol Danvers (Brie Larson) quan es va convertir en una de les heroïnes més poderoses del Univers quan la Terra estava atrapada en mig d’una guerra galàctica entre dues races alienígenes. Ambientada més d’una dècada abans dels esdeveniments de ‘Iron Man’ (2008), ‘Captain Marvel’ va ser una aventura completament nova d’un període mai abans vist en la història del Marvel Cinematic Universe.

En la segona entrega Nia DaCosta (Candyman) substitueix en la direcció i escriptura del film, als directors Anna Boden i Ryan Fleck. En aquesta seqüela veurem l’estrella emergent de WandaVision, Teyonah Parris, com a Monica Rambeau, i la recent arribada al MCU, Iman Vellani com a Kamala Khan/Ms. Marvel, la qual debutarà en la seva pròpia sèrie a finals d’aquest any. L’actriu anglesa Zawe Ashton (Velvet Buzzsaw) també ha estat escollida per al paper d’antagonista del film.

La seqüela està programat per arribar el 11 de Novembre de 2022.

En quant a Ant-Man & the Wasp: Quantumania, tornarà a estar dirigida per Peyton Reed amb el guionista de ‘Rick & Morty’, Jeff Loveness llest per escriure’n el guió. Tornaran com no dos dels protagonistes principals, Paul Rudd com a Scott Lang/Ant-Man i Evangeline Lilly com a Hope Van Dyne/Wasp. Recentment els dos actors van donar veu a l’experiència de realitat virtual de ‘Avengers: Damage Control’. Ambdós personatges van aparèixer a Avengers: Endgame, tot i que Scott Lang va tenir un paper més important. Aquest film va presentar en particular a Emma Fuhrmann com la filla ara adolescent de Scott, Cassie Lang. També tornarem a veure a Michael Douglas com a Dr. Hank Pym i a Michelle Pfeoffer com a Janet Van Dyne/Wasp.

Potser la notícia més intrigant de Ant-Man & the Wasp: Quantumania, va arribar a principis d’any, quan es va informar de que Jonathan Majors va ser escollit per interpretar el dolent Kang the Conqueror. Kang no és un dolent tradicional de Ant-Man, però és un nèmesi dels Avengers amb el potencial de ser el pròxim gran enemic del MCU. Kang prové d’un futur llunyà, i la seva encarnació en el còmic ha intentat repetidament conquistar el present.

Ant-Man & the Wasp: Quantumania encara no compte amb data d’estrena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada