Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 4 de març del 2021

'Thunder Force'.

Netflix ha publicat el tràiler oficial de Thunder Force el pròxim film comèdia d’acció de Ben Falcone, que estarà disponible al servei de streaming el pròxim 09 d’Abril. El tràiler presenta a Melissa McCarthy i Octavia Spencer, Lydia i Emily, ex millors amigues que de sobta guanyen superpoders a través de la màgia de la ciència. A mesura que es converteixen en superheroïnes inversemblants, les dues han d’unir-se per evitar que els criminals i supermalvat atemoreixin el món. El tràiler també presenta el nostre primer cop d’ull a alguns dels malvats del film, inclosa l’alumne del MCU Pom Klementieff, Bobby Cannavale i Jason Bateman. A continuació podeu veure’n el tràiler...

          


En un món atemorit per supermalvat, una dona a desenvolupat el procés per a concedir superpoders a la gent normal. Però quan la científica Emily Stanton infon accidentalment a la seva millor amiga distanciada amb habilitats increïbles, les dues dones han de convertir-se en el primer equip de superheroïnes. Ara, depèn de Thunder Force lluitar contra els súper poderosos Miscreants i salvar Chicago de les urpes del Rei.

El film està protagonitzat per Melissa McCarthy (Tammy, Can You Ever Forgive Me?, Thor: Love and Thunder), Octavia Spencer (Hidden Figures, The Shape of Water, The Witches), Bobby Cannavale (Ant-Man), Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy vol.2), Jason Bateman (Ozark), Melissa Leo (The Fighter) i Tyler Jackson Williams (Brockmire).

Thunder Force està escrit i dirigit per Ben Falcone, qui també apareixerà en el film. Està produït per Falcone, McCarthy i Marc Platt.

A més de Thunder Force, McCarthy i Falcone també estan treballant amb Netflix en una nova sèrie de comèdia titulada God’s Favorite Idiot, que serà protagonitzada per ambdós. Els treballs notables del duo casat on Falcone en va ser el director són: Tammy, The Boss, Life of the Party i el film Superintelligence de HBO Max, recentment estrenada. Altres treballs notables en els que comparteixen pantalla junts són: Bridesmaids, Identity Thief, The Heat, The Happytime Murders i Can You Ever Forgive Me?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada