Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 31 de març del 2021

'Rocky Prequel'.


Si bé les seves seqüeles amb Michael B. Jordan continuen el seu camí, amb el nominat al Oscar reprenent el seu paper de Adonis Creed, han passat 15 anys des de l’últim cop que el públic va aconseguir una aventura en solitari de Rocky del creador Sylvester Stallone i ara el cineasta ha revelat que està treballant en una sèrie de preqüeles de la franquícia cinematogràfica. Stallone ha utilitzat Instagram per a oferir un cop d’ull al seu tractament de la història escrita a mà per al projecte, que podeu veure a continuació.

“Aquesta pot ser la publicació més estranya fins ara”, va escriure Stallone en la seva publicació. “He començat aquest matí escrivint un tractament per a una preqüela de Rocky per a streaming. Principalment, 10 episodis durant algunes temporades per arribar realment al cor dels personatges en els seus anys més joves. Aquí hi ha una petita part de com comença el meu procés d’escriptura creativa...Espero que succeeixi...Parla d’extrems! Segueix colpejant als meus amics”.

La idea d’una preqüela de Rocky va començar a sorgir el Juliol de 2019, quan Stallone va confirmar en una entrevista amb Variety que havia estat reflexionant sobre el concepte d’una plataforma de streaming, però va notar que hi havia un problema en el seu desenvolupament ja que el productor de la franquícia Irwin Winkler no estava d’acord en l’enfocament de la televisió, creient que el personatge funciona millor en format de film.

En aquest front, Stallone ha estat desenvolupant una setena entrega, i provablement últim film principal durant alguns anys, que veuria al seu personatge fent amistat amb un immigrant il·legal i prenent-lo sota la seva protecció, i Stallone (de 74 anys) va declarar el mes de Maig del any passat que si bé encara està treballant en el projecte, encara no ha rebut llum verda oficial del estudi MGM.

La franquícia Rocky va començar l’any 1976 amb Stallone escrivint i protagonitzant el film, dirigit per John G. Avildsen, que es va convertir en un èxit de taquilla i va obtenir 10 nominacions als Oscar i en va guanyar tres, incloent Millor Film, Millor Director i Millor Muntatge. Si bé les seqüeles posteriors va rebre una recepció crítica i estarien en la seva majoria fora de les nominacions als Oscar i als Globus d’Or, a excepció de “Eye of the Tiger” de Rocky III i Stallone com a Millor Actor de Repartiment per Creed, ha acumulat una gran base de fans en aquest 45 anys de la saga i ha recaptat quasi $1,7M amb els seus vuit films, els cinc de Rocky més els dos de Creed.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada