Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 16 de març del 2021

'Just Beyond Series'.


Quasi un any després de que la plataforma de streaming dones llum verda oficial al projecte, l’adaptació de la sèrie de Disney+ de les novel·les gràfiques de RL Stine Just Beyond, ja té director adjunt Marc Webb (The Amazing Spider-Man), per a dirigir els dos primers episodis de l’antologia de comèdia/terror, segons The Hollywood Reporter.

L’antologia de terror i comèdia, basada en el èxit de vendes de BOOM! Studios, la sèrie de novel·les gràfiques del icònic escriptor infantil RL Stine (Goosebumps), va ser creada per Seth Grahame-Smith, qui té una història que es mou entre el terror i la comèdia, com autor de les novel·les més venudes com ara Pride and Prejudice and Zombies i Abraham Lincoln: Vampire Hunter i guionista de Dark Shadows de tim Burton, The Lego Batman Movie i The Saint per al director Dexter Fletcher i l’actor Chris Pine.

Les novel·les es centren en joves de secundaria que es troba amb una varietat de terrors, semblant a la icònica franquícia Goosebumps de Stine, la primera veu a un grup de nens que aprenen sobre una criatura aterridora i una porta d’entrada a una dimensió  aterridora que aguaita a la seva escola, mentre que la segona tracta sobre dos marcians que van aterrar a la terra i van segrestar els cossos de dos nens i el tercer es va centrar en dos germans que es van unir al seu oncle en una expedició científica a una illa remota, sols per a trobar-se amb una bestia mortal.

Grahame-Smith i David Katzenberg produeixen a traves de la seva companyia KatzSmith Productions. KatzSmith està representat per WME i Ziffren Brittenham.

Just Beyond és una producció de 20th Century Fox Television, una part de Disney Television Studios. Seth Grahame-Smith es desenvoluparà com a escriptor i productor executiu, al costat de David Katzenberg, Stephen Christy i Ross Richie. R. L. Stine en serà coproductor executiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada