Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 24 de març del 2021

'Black Widow'.

Disney Media & Entretainment Distribuition va anunciar ahir nous detalls de les estrenes d’una sèrie de títols de la pròxima llista de films de Walt Disney Studios. L’anunci actualitza els detalls de l’estrena del pròxim film live-action de Disney Cruella, Black Widow de Marvel Studios i Luca de Disney/Pixar, i també inclou dates d’estrena revisades per a diversos altres títols.

“L’anunci d’avui reflexa el nostre enfocament en brindar opcions al consumidor i atendre les preferències canviants de les audiències. Al aprofitar una estratègia de distribució flexible en un mercat dinàmic que està començant a recuperar-se de la pandèmia global, continuarem duent a terme les millors opcions per a brindar la incomparable narració d’històries de The Walt Disney Company als fans i famílies de tot el món”, va dir Kareem Daniel, president de Distribució de mitjans i entreteniment de Disney.

Després de l’exitosa estrena de Raya and The Last Dragon, l’esperat film live-action de Cruella i l’esperat film de Balck Widow de Marvel Studios, s’estrenaran simultàniament als cinemes i a Disney+ amb Premier Access en la majoria de mercats de Disney+ el divendres 28 de Maig i el divendres 9 de Juliol, respectivament.

Semblant a l’estrena de Soul i nominat al Oscar de Disney/Pixar que va delectar als subscriptors de Disney+ durant les vacances, Luca de Disney/Pixar s’estrenarà al servei de streaming exclusivament a Disney+ a partir del divendres 18 de Juny, com una oferta especial per a començar la temporada d’estiu. En els mercats internacionals on Disney+ encara no està disponible, el film s’estrenarà als cinemes i s’anunciaran les dates d’estrena.

Altres films que també han canviat la data d’estrena són:

Free Guy el 13 d’Agost de 2021

Shang Chi and the Legend of the Ten Rings el 03 de Setembre de 2021

The King’s Man el 22 de Desembre de 2021

Deep Water el 14 de Gener de 2022

Death on the Nile el 11 de Febrer de 2022

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada