Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 12 de març del 2021

'Monkey Man'.

Quasi un any després de s’anunciés el projecte per primer cop, el debut com a director de Dev Patel, Monkey Man, s’està preparant per arribar finalment al públic, ja que Netflix ha adquirit els drets del thriller d’acció per a la seva distribució majoritària en tot el món per un important acord d’uns 30 milions de dòlars, segons Deadline

Inicialment programat per a un rodatge l’any 2019 a la Índia, la pandèmia global va endarrerir breument la producció fins que es va traslladar a Indonèsia i recentment va acabar el seu rodatge. Després de que les imatges del projecte fessin el seu debut en el European Film Market virtual de la setmana passada, on les fonts el van descriure com “John Wick a Mumbai”, la plataforma de streaming va vèncer a altres postors i ha fixat la data d’estrena per al 2022. Al costat de Patel, s’ha revelat el repartiment principal del film, amb Sharlto Copley (District 9), Sobhita Dhulipala (Psycho Raman) i Sikandar (24: India), el que marca una reunió entre el coguionista/director/estrella i Copley, després de que anteriorment protagonitzessin Chappie de Neill Blomkamp de 2015.

“Estic molt emocionat d’associar-me amb Netflix en aquesta aventura”, va dir Patel en un comunicat. “”Espero que aquesta sigui una nova incorporació al gènere en un moment d’aquesta indústria en el que la meva història es pugui convertir en la nostra història. Rodar un film durant la pandèmia ha estat tot un desafiament, per dir el mínim, però l’oportunitat de reimaginar històries de la meva infància i infondre’ls el meu amor per el cinema d’acció, ha estat una alegria absoluta. Gran amor per Basil Iwanyk i Erica Lee per defensar-nos des del principi i per Aaron Gilbert i l’equip de Bron per donar veu a un cineasta sense experiència com jo”.

La història, coescrita per Patel, Paul Angunawela (Keith Lemmon: The Film) i John Collee (Hotel Mumbai), està impregnat d’una Índia moderna, mitològica però vibrant, i segueix a Kid (Patel) que surt de la presó per assumir un món enredat en la cobdícia corporativa i erosionant els valors espirituals.

87Eleven, la companyia d’escenes de risc creada pels creadors de Jon Wick, David Leitch i Chad Stahelski, i involucrada en els films protagonitzats per Keanu Reeves i el film Atomic Blonde dirigit per Leitch, va fer les coreografies i el disseny de les escenes d’acció del film.

Endeavour Content es va fer càrrec de les vendes dels drets del film en els mercats internacionals, mentre que Basil Iwanyk (John Wick, Sicario) produeix per Thunder Road Pictures i Joe Thomas (The Man Who Knew Infinity) produeix per Xeitgeist al costat de Samarth Sahni (Show Dogs) i Patel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada