Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 19 de març del 2021

'Roads to Freedom'.


Després del èxit de crítica de la primera temporada de Raised by Wolves de HBO Max, el director nominat al Oscar, Ridley Scott, continua ampliant la seva creixent llista de pròxims projectes mentre s’inscriu oficialment en una nova sèrie dramàtica èpica. Segons Deadline, Scott s’ha associat amb el creador de Peaky Blinders, Steven Knight, per a desenvolupar l’adaptació a sèrie dels libres més venuts de la Segona Guerra Mundial de Sir Antony Beevor, que han venut més de 8 milions de copies en tot el món.

El projecte titulat Roads to Freedom es descriu com una sèrie de 10 episodis que s’explicarà a través de diverses perspectives internacionals. Actualment no té cap finançador o distribuïdor adjunt, però ja té un grapat de pretendents internacionals.

Roads to Freedom té la intenció d’explicar la història de la Segona Guerra Mundial utilitzant perspectives noves i úniques. Segons les informacions, retratarà les realitats brutals des de diversos punts de vista, amb personatges no sols dels EE.UU i el Regne Unit, sinó també de Rússia, Alemanya, França i altres països de tot el món. Això inclou a dones i nens que lluiten per sobreviure. L’èmfasi està en la humanitat, els personatges units per una història dramàtica.

S’espera que algunes de les històries siguin incomodes, però heroiques, i la carrera entre Orient i Occident per capturar Berlin posarà llum sobre el que es va convertir en els ciments de la Guerra Freda.

Tot i tenir actualment una sèrie de projectes en desenvolupament i en producció, aquesta sèrie és una oportunitat per a Scott, degut a la seva connexió personal amb el tema, ja que provablement narraria records personals de la seva infància en temps de guerra a Gran Bretanya i el seu viatge a la postguerra. Alemanya, on el seu pare va jugar un paper important en la reconstrucció del país.

Roads to Freedom comptarà amb la producció executiva de Ridely Scott, Steven Knight i Sir Antony Beevor. Scott dirigirà el primer episodi, mentre que Knight i Beevor coescriuran tots els episodis.

El projecte va ser desenvolupat originalment pels productors executius PJ van Sandwijk i Michael Lesslie a través de Storyteller Productions. David W. Zucker de Scott Free i Marina Brackenbury també en seran productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada