Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 25 de març del 2021

'The Flash'.


Quasi dues setmanes després de que l’intèrpret del pare de Flash abandonés el projecte, del film que aviat començarà producció de Andy Muschietti, i que s’anunciés a Maribel Verdú com la mare de Barry Allen, Nora Allen. Ara el The Flash del DCEU, ha trobat l’actor substitut de Billy Crudup com a Henry Allen, amb el nominat al Globus d’Or Ron Livingston (A Million Little Things), segons Variety.

Va sorgir el rumor per primer cop a mitjans de Març de que Maribel Verdú (Pan’s Labyrinth) havia signat per a interpretar a Nora Allen, la mare assassinada de Barry Allen (Ezra Miller), mentre el estudi cercava reformular el paper de Henry Alen, ja que Crudup va tenir que abandonar el projecte degut a conflictes d’agenda amb el seu treball en la segona temporada de The Morning Show de Apple, en la que va guanyar un Emmy, donat que viatjar al estranger i les quarantenes posteriors li impedien fer ambdues coses.

Ambdós càstings es van produir després de que es confirmés que Kiersey Clemons (Dope) tornaria a interpretar el paper del interès amorós de Barry, Iris West i l’estrella en ascens Sasha Calle (The Young and the Restless) va signar per a interpretar a Supergirl, convertint-se en la segona actriu en interpretar al personatge a la gran pantalla. Clemons va interpretar anteriorment a West en el crossover de Justice League del DCEU, però va veure la seva interpretació retallada quan les funcions de director van passar a Joss Whedon després de la sortida de Zack Snyder del projecte per problemes personals. Aquest metratge ha estat restaurat en el Snyder Director’s Cut, que debutarà el pròxim 18 de Març, mentre que el rodatge de The Flash està programat per iniciar-se el pròxim mes d’Abril a Londres.

Warner Bros. va revelar per primer cop que el seu The Flash, s’inspiraria en el còmic Flashpoint de Geoff Johns i Andy Kubert ja l’any 2017, i el estudi inclús va arribar a canviar el títol del film a ‘Flashpoint’ per un temps abans de tornar simplement a The Flash.

Després de tot, la història ja ha cobrat vida en forma animada i en l’Arrowverse. Al 2013, Warner Home Video va estrenar Justice League: The Flashpoint Paradox. Uns anys més tard, The Flash de The CW va emetre la seva pròpia versió de la història durant la tercera temporada. Amb això, té sentit que la divisió de films de Warner Bros. vulgui fer quelcom que es destaqui de les adaptacions anteriors. A més, la manipulació de la línia del temps també podria fer-se servir com un mitjà per a solucionar problemes de continuïtat dintre del DCEU.

El film de The Flash està protagonitzat per Ezra Miller, dirigit per Andy Muschietti i amb un últim esborrany de guió escrit per Christina Hodson, que encara abastarà la famosa història de Flshpoint. Tot i que en un principi veuríem tant al Batman de Michael Keaton com el Batman de Ben Affleck, el primer va parlar en una entrevista recent que no ho tenia tan clar que pogués repetir el seu paper de Bruce Wayne/Batman, ja que té la agenda molt ajustada i sumat a les restriccions de la pandèmia, ho tindria complicat. El film està programat per estrenar-se ara el 04 de Novembre de 2022. Miller va interpretar per primer cop al velocista escarlata a Batman v Superman: Dawn of Justice i a Justice League.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada