Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 30 de març del 2021

'Spiral: From the Book of Saw'.

Seguidament després d’anunciar una data d’estrena al mes de Maig i una sèrie de nous i esgarrifosos cartells de personatges, de l’última entrega de la icònica franquícia de terror, Lionsgate ha presentat el tràiler oficial de Spiral: From the Book of Saw, fent broma sobre el començament d’un nou joc! L’avanç, que podreu veure a continuació, també podem veure més referències a on es troba el film en la història general de la saga, abordant la desaparició de John Kramer, també conegut com Jigsaw, en els films passats i inclús mostrant una foto del personatge de Tobin Bell i burlant-se de diversos personatges principals d’estar en greu perill en el nou i aterridor joc en si, incloses les estrelles Chris Rock i Samuel L. Jackson.

“Amb els cinemes ara oberts de Nova York i Los Angeles i els espectadors que tornen al seu passatemps preferit, Spiral, protagonitzat per Chris Rock i Samuel L. Jackson, li dona un nou gir a una franquícia preferida”, va dir David Spitz, president de distribució de Lionsgate, en un comunicat. “Sabem que els fans de Saw, així com els que experimenten el seu primer film de Saw, estaran la vora dels seus seients amb aquesta nova i emocionant film. Estem orgullosos de donar suport als expositors amb un dels nostres films més esperats. Confiem en que aquest film donarà inici a una solida temporada de cinema d’estiu”.

           

          






Originalment, Spiral estava programat per estrenar-se el Maig del 2020, però es va endarrerir un any a causa de la COVID-19 i s’estrenava el 21 de Maig d’aquest any, però amb els cinemes obrint-se en tot el món i els estudis i el públic que esperen que aquest estiu puguin tornar a quelcom semblant a la normalitat, ha optat per avançar el film una setmana.

En l’últim film de la franquícia Saw, Rock interpreta a Ezekiel “Zeke” Banks, un detectiu deescarat que treballa a l’ombra del seu estimat pare, un policia veterà (Jackson), i ha de fer-se càrrec d’un esgarrifant investigació sobre una sèrie de assassinats que recorden inquietantment al espantós passat de la ciutat al costat del seu company novell William Schenk (Max Minghella).

Al costat de Rock, qui va escriure el tractament de la història per al film, Jackson i Minghella, el repartiment del film inclou a Marisol Nichols (Riverdale, 24) com la Capitana Angie Garza, Cap de Banks, i Zoie Palmer (Dark Matter, Wynonna Earp) en un paper desconegut interpretant a Kara Boswick. Genelle Williams interpreta a Lisa Banks esposa del detectiu Zeke Banks (Rock).

Spiral: From the Book of Saw, oferirà als fans de tot el món un nou nivell ampliat de trampes enganyoses i traïdores, pistes intel·ligents i el suspens a la vora del seient que esperen d’una de les franquícies de terror més aterridores del món.

El film està produït per els productors de Saw Mark Burg i Oren Koules, els quals han tornat un cop més per a guiar aquesta reinvenció, que està dirigit per Darren Lynn Bousman, el qual ja va dirigir tres films de l’anterior saga. El guió es basa en una història concebuda per Rock i escrit per Pete Goldfinger i Josh Stolberg (Jigsaw). El film compte amb la producció executiva de Chris Rock, el veterà productor de Saw, Daniel Heffner, i els creadors originals de Saw, James Wan i Leigh Whannell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada