Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 5 de març del 2021

'The Adam Project'.

L’estrella de Deadpool, Ryan Reynolds, ha utilitzat Instagram per a confirmar que la producció de The Adam Project de Netflix ha finalitzat oficialment. També va compartir noves fotos darrere de les càmeres, des del set del nou film de comèdia d’acció i ciència-ficció, amb el repartiment principal que inclou a Mark Ruffalo, Zoe Saldana, Jennifer Garner i Walker Scobell. En la seva publicació, que podeu veure a continuació, Reynolds no pot evitar fer broma sobre les semblances del repartiment també de Marvel i, al mateix temps, agraeix a tot l’equip pel seu difícil treball.

El director Shawn Levy també ha utilitzat Twitter per a confirmar la finalització de la producció, al revelar algunes fotografies i imatges addicionals, amb el retrobament entre els coprotagonistes de 13 Going on 30 Ruffalo i Garner. A continuació podeu veure’n les fotos...

A ‘The Adam Project’, Reynolds interpreta a un home que viatja en el temps per obtenir ajuda del seu jo de 13 anys. Junts, tenen que trobar al seu difunt pare, que ara té la mateixa edat que Reynolds, i arreglar les coses per a salvar el futur.

Ruffalo interpretarà al pare de Reynolds en el film com un físic brillant, amb Keener interpretant a la dolenta del film, una dona que ha robat tecnologia poderosa del personatge de Ruffalo. Scobell interpretarà a la versió més jove del personatge de Reynolds. Mallari interpretarà a la mà dreta de la dolenta.

A més de Reynolds i Mark Ruffalo (Spotlight, Foxcatcher, I Know This Much Is True), els altres membres del repartiment inclou a: Catherine Keener (Capote, Being John Malkovich, An American Crime), Zoe Saldana (Guardians of The Galaxy, Avatar, Colombiana, Star Trek: Into Darkness), Jennifer Garner (Alias, 13 Going 30), Alex Mallari Jr. (Dark Matter) i el novell Walker Scobell.

Reynolds i Levy han treballat junts en el film comèdia d’acció Free Guy. Ambdós produiran el film amb Maximum Effort i 21 Laps Entertainment, respectivament . El film estarà dirigit per Levy (Stranger Things) a partir d’un guió Jonathan Tropper (This is Where I Leave You) i David Ellison. Tropper reescriu basat en el guió de TS Nowlin i Mark Levin i Jenifer Flackett. David Ellison, Dana Goldberg i Don Granger produeixen per Skydance Media.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada