Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 24 de març del 2021

'Cry Macho'.


Després de quasi 40 anys de diversos estudis i el cineasta intentant fer enlairar una adaptació del drama neo-occidental, Cry Macho de Clint Eastwood finalment s’està preparant per arribar al públic, ja que Warner Bros. ha programat el film per a estrenar-se el 22 d’Octubre. Des de Deadline.

Basat en la novel·la del mateix nom de N. Richard Nash, el film està protagonitzat per Eastwood com una estrella de “rodeo” i criador de cavalls que, l’any 1978, accepte un treball d’un ex cap per a dur el fill petit del home de la casa i lluny de la seva mare alcohòlica. Creuant el Mèxic rural en el seu camí de retorn a Texas, la improbable parella s’enfronta a un viatge inesperadament desafiant, durant el qual el genet cansat del món pot trobar el seu propi sentit de redempció al ensenyar-li al nen el que significa ser un bon home.

Al costat de Eastwood, el repartiment del film inclou a Eduardo Minett (Como dice el Dicho), Dwight Yoakam (Wedding Crashers, Logan Lucky), Fernanda Urrejola (Narcos: Mexico, Party of Five), Horacio Garcia (Narcos: Mexico, Diablero), Alexandra Ruddy (City of Lies, Jersey Boys), Natalia Traven (Collateral Damage, Romancing the Bride), Ana Rey (Californication, No Good Nick) i Paul Lincoln Alayo (The Mule, Agents of S.HI.E.L.D).

Eastwood ha dirigit el film a partir d’un guió de Nash i Nick Schenk, amb els quals el cineasta guanyador d’un Oscar va treballar anteriorment en el seu èxit de 2008 Gran Torino i el seu drama criminal de 2018, generalment ben rebut, The Mule, mentre que també produeix al costat de Albert S. Ruddy, Tim Moore i Jessica Meier.

Nash originalment va escriure la novel·la com un guió rebutjat dos cops per 20th Century Fox abans de passar a la novel·lització després dels seus intents fallits, tot i que després va vendre el guió diversos cops a diversos estudis. Els intents d’adaptació van veure passar a diversos intèrprets en conversacions per a protagonitzar el film, inclosos Roy Scheider, Burt Lancaster, Pierce Brosnan, Arnold Schwarzenegger i Eastwood, tot i que va escollir ometre l’adaptació de la novel·la per a repetir el seu paper de Dirty Harry per a The Dead Pool i el film dirigit per Scheider va començar a produir-se l’any 1991 però mai es va completar.

Més tard, Schwarzenegger protagonitzaria el film el 2011 després de que el seu temps com a governador de California arribes a la seva fi amb Brad Furman (City of Lies) es sentes a la cadira de director, tot i que amb la revelació del escàndol sobre un treballador de casa seva i després del seu divorci, el projecte es va cancel·lar, i Eastwood va tornar per a produir, dirigir i protagonitzar una adaptació el passat mes d’Octubre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada