Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 10 de març del 2021

'The Powerpuff Girls Series'.


Sols un mes després d’obtenir l’ordre d’un pilot de la cadena, la sèrie live-action de The CW The Powerpuff Girls ha trobat a les seves tres protagonistes amb Chloe Bennet (Agents of S.H.I.E.L.D), Dove Cameron (Descendants) i Yana Perrault (Jagged Little Pill), segons Variety.

El pilot, que actuarà com un retrobament entre Bennet i Cameron després de ser rivals a Agents of S.H.I.E.L.D de la ABC, veurà a l’ex estrella com la líder a la practica del equip, Blossom, mentre que la segona interpretarà a Bubbles, recordant a la més dolça del trio, i Perrault està llesta per a interpretar a Buttercup. The CW recentment va contractar a Maggie Kiley per a dirigir el pilot, havent treballat prèviament amb la directora dels episodis de Riverdale i el seu spin-off, Katy Keene.

La sèrie està essent desenvolupada per els escriptors i productors executius Heather Regnier (iZombie) i Diablo Cody (Jennifer’s Body), i veurà al trio titular com a adolescents desil·lusionades que tenen el ressentiment d’haver passat tota la seva infància lluitant contra el crim i lluitant per reunir-se com el món les necessita més que mai.

Al costat de Regnier i Cody, el projecte serà produït per Greg Berlanti (Arrowverse), Sara Schechter i David Madden a través de Berlanti Productions amb Warner Bros. Television llest per a produir el projecte. Regnier està vinculada al estudi a través d’un acord general, amb crèdits anteriors per a WBTV que inclouen Falling Skies, iZombie i el retorn de Veronica Mars a Hulu, a més de treballar a SMILF de Showtime i Sleepy Hollow de Fox.

The Powerpuff Girls van ser creades per Craig McCracken i va fer el seu debut l’any 1998, centrant-se en el professor Utonium ja que, en un intent de crear una nena perfecta, va acabar creant el trio titular, Blossom, Bubbles i Buttercup a partir de la combinació de sucre, espècies, tot lo bonic i la misteriosa substància X. La sèrie va rebre crítiques entusiastes en el transcurs de les seves sis temporades i finalment va tenir un film l’any 2002, que va ser un modest èxit de crítica i comercial.

Cartoon Network va reiniciar la sèrie l’any 2016, però sense la participació de McCracken o el repartiment de veus original i va rebre en general crítiques una barreja entre bones i dolentes, tant per part de la crítica com del públic i certa controvèrsia per lo malament que van tractar els temes del transgènere en un episodi de la primera temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada