Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 22 de març del 2021

'Combat Control'.

Amb alguns films en el subgènere ja en els seus crèdits, Jake Gyllenhaal està tronant al món dels drames militars, ja que està llest per a protagonitzar Combat Control amb el director de Extraction, Sam Hargrave en la cadira de director i MGM en converses per adquirir els drets, segons Deadline.

Basat en la novel·la supervendes del New York Times de Dan Schilling i Lori Chapman Longfritz, Alone at Dawn, la trama es basa en la història real del tècnic de control de combat de la Força Aérea John Chapman quan mor en la batalla de 2002 durant la Guerra d’Afganistan i 15 anys després de la seva mort, la capitana de la Força Aérea Cora Alexander comença una investigació de la Medalla d’Honor per a determinar els detalls amb respecte al que va passar en la vessant nevada en la que va morir Chapman i si és un destinatari digne. Sense testimonis presencials de les seves accions i el món ultrasecret que envolta les operacions clandestines, Alexander té un difícil treball per davant per a descobrir la veritat i al mateix temps forjar el seu propi camí cap al perdó a si mateixa i la redempció personal.


Gyllenhaal interpretarà a Chapman, qui va rebre la Medalla d’Honor al Agost de 2018 i el qual la seva història i els detalls que envolten el treball dels controladors de Combat van sortir en públic per part del govern del EE.UU. El film marca el cinquè film del nominat al Oscar que tracte sobre un membre del exèrcit o del govern dels Estats Units després de Jarhead de 2005, Rendition de 2007, Brothers de 2009 i Source Code de 2011.

Combat Control està essent cofinançat per Hideaway Entertainment amb el CEO del segell, Jonathan Gray, el president de Matthew Rhodes i la vicepresidenta Kristy Graham, tots units per a produir al costat de Ron West de Thruline Entertainment, qui va dur el manuscrit a Hideaway abans de la seva publicació, mentre que Gyllenhaal i Ryan Cassells de Hideaway en seran productors executius i Hargraves i la seva col·laboradora de llarg temps, Shelby Malone, en serà productora associada. El film marca un retrobament entre Gyllenhaal i Rhodes que anteriorment van treballar junts a Nightcrawler, nominat al Oscar, quan aquest últim era el president de Bold Films.

Gyllenhaal actualment té una interessant cartera de projectes en procés, actualment està filmant Ambulance film d’acció dirigit per Michael Bay, al costat de Eiza Gonzalez (Baby Driver) i Yahya Abdul-Mateen II (Watchmen, Aquaman) i aviat es reunirà amb Denis Villeneuve per tercer cop, en la sèrie de HBO The Son després Prisioners i Enemy, i recentment s’ha reunit amb el director de Southpaw, Antoine Fuqua, per al thriller policial de Netflix The Guilty, que s’ha acabat de filmar-se aquest hivern i s’estrenarà a finals de 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada