Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 30 de març del 2021

'The Night House'.

Més d’un any després de que l’últim projecte en el gènere de terror de David Bruckner fes el seu debut amb fortes crítiques en el Sundance Film Festival, Searchlight Pictures ha presentat el primer tràiler i cartell de The Night House, protagonitzat per Rebecca Hall, provocant el malson al·lucinant que suportarà en la ubicació principal del títol. A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

Commocionada per la mort inesperada del seu espòs, Beth (Hall) es queda sola en la casa al costat del llac, que ell va construir per a ella, fent tot el possible per mantenir-se units, però després arriben els somnis. Visions pertorbadores d’una presencia a la casa que la crida, cridant amb un encant fantasmal, però la crua llum del dia esborra qualsevol prova d’inquietud. En contra dels consells dels seus amics, comença a buscar en les seves pertinences, anhelant respostes, sols per a trobar secrets estranys i terribles i un misteri que està decidida a resoldre.

          

          


Al costat de Hall (Godzilla vs. Kong), el repartiment del film inclou a la nominada al Emmy Sarah Goldberg (Barry, The Hummingbird Project), Stacy Martin (Nymphomaniac, Vox Lux), Evan Jonigkeit (Together Together, The Empty Man) i Vondie Curtis-Hall (Daredevil, For the People).

Bruckner, conegut pels fans del gènere per dirigir segments de The Signal, V/H/S i Southbound i el film de Netflix The Ritual, dirigeix el film a partir d’un guió escrit per Ben Collins (Super Dark Times) i Luke Piotrowski (Super Dark Times). A més, el trio està llest per a reunir-se en el reboot del film en desenvolupament de la franquícia Hellraiser, tots en els mateixos respectius llocs que aquest film.

The Night House està programat per estrenar-se als cinemes el pròxim 16 de Juliol a través de Searchlight Pictures.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada