Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 5 de març del 2021

'Jumanji 4'.


En una entrevista recent amb Comic Book, se li va preguntar al president de producció de Seven Bucks Productions, Hiram García, sobre el futur de la seva exitosa franquícia Jumanji. Confirmant que de fet s’està planejant realitzar una quarta entrega de Jumanji, revelant que el projecte encapçalat per Dwayne Johnson es troba actualment en les primeres etapes de desenvolupament. García també exposar el grans plans que tenen per a la seqüela, ja que la franquícia d’aventures de videojocs és un dels projectes més exitosos de la companyia fins la data.

“Saps, sempre estem tenint converses, i això és una família, aquest grup complet si algun cop hi ha hagut”, va dir García. “És difícil imaginar o recordar un moment en el que vaig estar en un set on sols hi ha un grup estimat del repartiment, equip i actors i aquesta és sols una d’aquestes coses en les que sabem que tenim una gran idea que volem fer amb ella, això, ho hem estat discutint”.

Va continuar: “S’han mantingut converses, estem en el procés de avançar en això. No puc dir-te res, però tenim grans plans per això i aquest és un dels nostres projectes preferits en el que treballar i això s’està cuinant”.

La nova actualització de García sobre l’entrega de la seqüela, arriba més d’un any després de que la tercera entrega de la franquícia Jumanji: The Next Level, va fer el seu debut als cinemes al Desembre de 2019. Va obtenir crítiques positives per part dels crítics i va fer una recaptació mundial de $800.059.707 amb un pressupost estimat d’entre de $125-132 milions. Tota la franquícia de Jumanji suma un total global de $2.025.031.406.

A Jumanji: The Next Level, la colla està de tornada però el joc ha canviat. Quan tornen a Jumanji per a rescatar a un dels seus, descobreixen que res es com esperaven. Els jugadors tindran que enfrontar-se a llocs desconeguts i inexplorats, des de deserts àrids fins a muntanyes nevades, per escapar del joc més perillós del món.

El film va veure el retorn de Dwayne Johnson (Jungle Cruise), Karen Gillan (MCU franchise, Guardians of the Galaxy), Kevin Hart (The Secret Life of Pets 2), Jack Black (The House with a Clock in its Walls), Alex Wolff (Hereditary), Madison Iseman (Goosebumps 2: Haunted Halloween), Ser’Darius Blain (Charmed), Morgan Turner (Wonderstruck), Nick Jonas (Chaos Walking) i Rhys Darby (A Series of Unfortunate Events), Colin Hanks (King Kong) i els nouvinguts Danny DeVito (Dumbo), Awkwafina (Crazy Rich Asians), Danny Glover (Sorry to Bother You) i Dania Ramirez (Tell Me A Story).

Scott Rosenberg i Jeff Pinker van escriure el guió i el director Jake Kasdan va tornar per a dirigir l’última entrega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada