Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 3 de març del 2021

'Terminator Anime Series'.


Segons The Hollywood Reporter, Netflix s’ha associat amb Skydance per a desenvolupar una nova sèrie anime basada en la franquícia de films d’acció i ciència-ficció de James Cameron, Terminator. El coguionista de Batman, Mattson Tomlin, està associat com a productor executiu. Això marca l’última col·laboració de Tomlin i el servei de streaming després de treballar junts en el film de superpoders Project Power l’any passat, i protagonitzat per Jamie Foxx i Joseph Gordon-Levitt.

“Qualsevol que conegui la meva escriptura sap que crec en fer grans canvis i anar amb el cor”, va dir Tomlin en un comunicat. “Em sento honrat de que Netflix i Skydance m’hagin donat l’oportunitat d’apropar-me a Terminator d’una manera que trenca amb lo convencional, restableix les expectatives i té ambicions reals”.

La franquícia Terminator de llarga durada va començar amb The Terminator l’any 1984 de James Cameron, que presentava a Arnold Schwarzenegger com un ciborg assassí amb l’encàrrec de tornar al passat per a matar a Sarah Connor (Linda Hamilton) degut al seu futur paper en la salvació de la humanitat. Aquest film va convertir a Schwarzenegger en una icona de la cultura pop, convertint-lo en una estrella d’acció en tota regla.

El film original va ser seguit per Terminator 2: Judgment Day, que va ser l’entrega més popular degut a la seva taquilla i èxit de crítica. També va aconseguir cinc de les sis nominacions al Oscar, incloses Millor Cinematografia i Millor Edició del Film. L’última entrega ha estat Terminator: Dark Fate al 2019, amb el retorn de Schwarzenegger i Hamilton. Tot i això, va tenir un rendiment inferior a la taquilla i no va poder complir amb les expectatives.

Terminator és una de les històries de ciència-ficció més icòniques mai creades i sols s’ha tornat més rellevant per al nostre món amb el temps. La nova sèrie animada explorarà aquest univers d’una manera que mai abans s’havia fet”, va dir el president de Netflix Japó i Anime, John Derderian.

La sèrie d’anime Terminator serà produïda per Production I.G., el estudi d’animació darrera de Ghost in the Shell: SAC_2045. A més de la producció executiva, Tomlin també en serà el showrunner.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada