Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 4 de març del 2021

'Pinocchio Live-action'.


Segons The Wrap, l’actriu nominada al Premi de l’Acadèmia Cynthia Erivo (Harriet) ha signat oficialment per a protagonitzar la pròxima adaptació cinematogràfica de Robert Zemeckis, Pinocchio, basat en el clàssic conte infantil del autor italià Carlo Collodi. Erivo interpretarà a la fada blava, que es descriu com un esser màgic que va concedir a Geppeto de convertir el putxinel·li en un nen de veritat. També servirà com a companya de Pinocchio i Jiminy Cricket.

A més, des de Deadline també ens informen de que Joseph Gordon-Levitt, Benjamin Evan Ainsworth, Keegan Michael-Key i Lorraine Bracco també s’uneixen al repartiment. Gordon-Levitt i Ainsworth posaran la veu a Jiminy Cricket i a Pinocchio, respectivament. Mentre que Key posara veu al personatge de Honest John amb Bracco interpretarà a Sofia the Seagull, un nou personatge creat tant sols per al film live-action.

Pinocchio es centrarà en el putxinel·li de fusta que somia en convertir-se en un “nen de veritat” i la relació entre el pare i el nen, les ramificacions de mentir i crear històries i viure en un món de fantasia.

El Pinocchio original, basat en la novel·la de 1883 The Adventures of Pinocchio de Carlo Collodi, va fer el seu debut als cinemes per primer cop l’any 1940 i va guanyar dos premis de l’acadèmia. En el film animat de Disney de 1940, Pinocchio, el paper principal va ser interpretat per Dickie Jones, Jiminy Cricket per Cliff Edwards i el mestre Geppetto per Christian Rubb.

Estrenada l’any 1940, Pinocchio va ser el segon film animat de la companyia del ratolí, la primera adaptació animada de Disney va ser l’any 1937, Snow White and the Seven Dwarfs (‘Blancanieves y los Siete Enanitos’). Amb Pinocchio va adaptar la història del autor Italià Carlo Collodi (1883), sobre un nino de fusta creat per un ancià anomenat Geppetto, el qual va cobrar vida gràcies a una fada que li diu que es convertirà en un nen si demostra valentia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada