Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 9 de març del 2021

'Lost Ollie'.

Després d’anunciar el desenvolupament de la sèrie hibrida live-action/CGI a finals del any passat, Netflix ja ha seleccionat el repartiment per a Lost Ollie, que inclou a Jonathan Groff (Frozen II), Gina Rodríguez (Carmen Sandiego), Mary J. Blige (Trolls World Tour), entre d’altres.

La sèrie limitada, creada, escrita i produïda per Shannon Tindle (Kubo and the Two Strings), està inspirada en la Odisea de Ollie de William Joyce i es centra en un joguet perdut en una aventura èpica, a la recerca per tot el país del nen que el va perdre, i la història del noi que va perdre més que un millor amic. Un viatge commovedor per a reunir-se front tots els perills que la infància els pot llançar.


 

Groff, qui anteriorment va treballar amb Netflix en l’aclamat thriller policial Mindhunter, interpretarà a Ollie, un conill de joguet fet a mà cosit junt a les probabilitats i als extrems. Ollie té un esperit pur amb un cor d’or i mai deixa escapar l’oportunitat de fer amics. Ha estat el millor amic de Billy des de sempre, fins que un dia acaba en una botiga de revenda sense retorn a casa. Tot i que a vegades li té por a lo desconegut, Ollie posa cara de valent i es posa en marxa per a cercar a Billy, on es troba amb altres joguets que l’ajudaran en el camí.

Blige, qui va ser nominada al Oscar a la Millor Actriu de Repartiment en el drama històric Mudbound i va protagonitzar la primera temporada de The Umbrella Academy, interpretarà a Rosy, un osset de peluix esparracat cosit amb altres joguets. Rosy és una guerrera intrèpida que és profundament apassionada i inspiradora de confiança. Tot i que al principi no està segura de Ollie, es converteix en un aliat important quan s’uneix a ells en el seu viatge.

Tim Blake Nelson, que surt en l’aclamada sèrie de HBO Watchmen i interpreta el paper principal a The Ballad of Buster Scruggs de Netflix, apareixerà com a Zozo, un ninot pallasso que és un joguet vell i una ànima encara més gran. Zozo és un veritable cavaller amb un bon sentit del humor, i després de conèixer a Ollie i escoltar la seva història, accepta ajudar a Ollie en el seu viatge.

Rodríguez, qui va encapçalar la sèrie animada Carmen Sandiego recentment conclosa en el servei de streaming i repetir com a guanyadora d’un Emmy en la sèrie adulta animada Big Mounth, interpretarà a Sharon, també coneguda com a Momma, la mare de Billy, una dona amorosa que inspira creativitat i imaginació al seu fill. Ella s’assegura d’apreciar el temps que passen junts, ensenyant-li a Billy totes les coses que necessitarà saber per a trobar la felicitat en un futur.

Jake Johnson, qui va encapçalar l’efímera sèrie Hoops de Netflix, interpretarà a James, també conegut com a Daddy, el pare de Billy, que treballa en excés i està estressat i fa tot el possible per a cuidar de Billy i la seva esposa, Sharon. A vegades, aquest estrès el du a ser breu amb Billy, però ell està fent tot el possible per a que el seu fill tingui una bona vida.

Kesler Talbot, qui ha aparegut recentment en la antologia de terror 50 States of Fright de la plataforma Quibi, ara desapareguda, interpretarà a Billy, un nen amb una ment plena de creativitat. Comparteix vincle màgic amb el seu joguet Ollie, un conill casolà fet per la seva mare, qui l’acompanya en totes les seves aventures. Quan Ollie es perd, Billy s’embarca en una missió per a trobar-lo.



Lost Ollie, que constarà de quatre episodis de 45 minuts, està dirigit per Peter Ramsey, qui anteriorment va treballar amb Johnson a Spider-Man: Into the Spider-verse, qui també és productor executiu al costat de Tindle, Shawn Levy i Josh Barry a través de 21 Laps Entertainment (Stranger Things), Brandon Oldenburg (CCO de Flight School Studio) i Lampton Enochs amb Emily Morris essent coproductora executiva.

Actualment la sèrie s’està produint a Vancouver, Canadà, el projecte amb Industrial Light & Magic (The Mandalorian) creant els personatges CGI de la sèrie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada